Ακόμα λίγες ημέρες υπομονή Ομάρ

Η επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στη δράση φαίνεται πώς αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου, αμέσως μετά τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακόμα λίγες ημέρες υπομονή Ομάρ

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τραβήξει πολλά από τα τελειώματα της περασμένης σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής που λίγο πριν από τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ έβαλε τα κλάματα σε προπόνηση στο Ρέντη, επειδή είχε καταλάβει ότι είχε πάθει χοντρή ζημιά.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από το κάταγμα στον αστράγαλο έχασε συν τοις άλλοις και μία μεταγραφή σε κλαμπ κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όλα έδειχναν ότι ήταν έτοιμα. Να ετοιμάσει δηλαδή τις βαλίτσες του και να "πετάξει" για άλλες πολιτείες.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω και μετά την επέμβαση που έκανε στο Κατάρ, από τα μέσα Αυγούστου και μετά είχε μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή του στη δράση.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα γύριζε στα γήπεδα μέσα στον Οκτώβριο. Τον τελευταίο μήνα και όσο περνούσε ο καιρός φαινόταν ότι θα επέστρεφε πιο γρήγορα. Είχε αρχίσει δειλά-δειλά να κάνει δύο-τρεις προπονήσεις με την ομάδα, αλλά στη συνέχεια ξανακατέβασε ταχύτητα με τις ευλογίες των γιατρών για έναν και μόνο λόγο.

Γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κανένας λόγος βιασύνης να μπει στα τέλη Σεπτεμβρίου σε κανονικό ρυθμό αγώνων, όπως ήταν ο στόχος του ίδιου του ποδοσφαιριστή που ανυπομονούσε να ξαναμυρίσει αποδυτήρια επίσημου ματς!

Άλλωστε, πού να τον έβαζε ο Μπέντο; Κατευθείαν στα βαθιά με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ; Δεν υπήρχε κανένας λόγος βιασύνης παρά το γεγονός ότι ο Ελαμπντελαουί το πάλευε τον τελευταίο καιρό για να έμπαινε έστω στη 18άδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος φυσικά πάνω στην τρέλα του πιστεύει ότι θα μπορούσε να βρεθεί και στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με την Λάρισα.

ΤΟΥ ΈΜΕΙΝΕ Η ΟΥΡΑ

Δεν χρειάζεται όμως να βιαστεί. Οπότε, λίγες μέρες ακόμα υπομονή δεν βλάπτουν. Εδώ έκανε 4,5 μήνες υπομονή, δεν θα "χαλαστεί" με 15 μέρες παραπάνω. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο, αναμένεται να τον δούμε να μπαίνει σιγά-σιγά σε αποστολές και - γιατί όχι; - να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Το σημαντικό είναι ότι το σημείο στο οποίο χτύπησε δεν πρόκειται να του αφήσει κάποιο κουσούρι. Είναι ένα σημείο το οποίο "διορθώθηκε" με τη χειρουργική επέμβαση. Απλώς, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν υπάρχει και κανένας λόγος βιασύνης. Υπομονή απαιτείται και τίποτα περισσότερο… Ο Ελαμπντελαουί τον "έφαγε τον γάιδαρο". Κάτι λιγότερο από τη… μισή ουρά τού έμεινε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK