Ακούει Νέα Σμύρνη και βγάζει... σπυριά!

Γιατί ο Μάρκο Μάριν δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις από το γήπεδο του Πανιωνίου; Τι είναι αυτό που τον είχε "ενοχλήσει" πέρσι και βλέπει με... κακό μάτι τη Νέα Σμύρνη; Στο Contra.gr η απάντηση...

Ακούει Νέα Σμύρνη και βγάζει... σπυριά!
EUROKINISSI

Ο Μάρκο Μάριν είναι ένα παιδί έξω καρδιά. Πολύ χαλαρός τύπος, αρκετά χαβαλές, πειράζει τους συμπαίκτες του, αλλά δέχεται και τα πειράγματα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε πολλά την περσινή σεζόν, αλλά γενικότερα δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα το διάστημα που ήταν στην εξέδρα.

Με τον Χάσι ξαναβρήκε τη θέση του στην ενδεκάδα, ο Τάκης Λεμονής τον έχει στο μυαλό του γενικότερα για μία από τις βασικές του επιλογές και ο Γερμανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ζει καθημερινά σε ένα περιβάλλον που νιώθει ότι τον εμπιστεύονται.

Το μόνο που τον χαλάει είναι η... Νέα Σμύρνη! Όχι, δεν έχασε σε κάποια επίσκεψή του στο γήπεδο του Πανιωνίου με φανέλα ξένης ομάδας. Ίσα-ίσα που μία φορά το έχει επισκεφθεί, πέρσι δηλαδή, και ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0.

Επίσης, δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε με τους οπαδούς των «κυανέρυθρων». Απλώς ο Μάριν έχει να το λέει στους φίλους του και στους συμπαίκτες του ότι η Νέα Σμύρνη λίγο έλειψε να του τελειώσει πρόωρα την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

«ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΕΙ!»

Στις 15 Οκτωβρίου 2016, ακριβώς μετά τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος (σ.σ. όπως συμβαίνει και φέτος), οι «ερυθρόλευκοι» επισκέπτονταν την έδρα του Πανιωνίου.

Ο Μποτία άνοιξε το σκορ και ο Μιλιβόγεβιτς με απευθείας φάουλ έδωσαν τη νίκη με 0-2 στον Ολυμπιακό. Το μελανό σημείο όμως της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι σε εκείνο το παιχνίδι ο Μάρκο Μάριν είχε «τελειώσει» από τον Πάουλο Μπέντο.

Από τότε λοιπόν, ο Γερμανός όποτε ακούει για Νέα Σμύρνη, του έρχεται στο μυαλό εκείνη η βραδιά. Τι είχε συμβεί; Ο Μπέντο τον είχε ξεκινήσει βασικό και τον αντικατέστησε στο 65ο λεπτό.

Ο Μάριν είχε «στραβώσει» (για να τα λέμε και όλα) με την αλλαγή, αυτό υπέπεσε στην αντίληψη του Πορτογάλου τεχνικού και μετά έξαλλος στα αποδυτήρια ο Μπέντο έλεγε στους συνεργάτες του ότι «αυτός με εμένα στον πάγκο δεν πρόκειται να ξαναπαίξει».

Πράγματι, ο Μάριν εξαφανίστηκε. Συνεχώς στην εξέδρα και εκτός αποστολής. Ο Μπέντο από την πλευρά του πετούσε συνεχώς υπονοούμενα στις συνεντεύξεις Τύπου για τον Γερμανό και τελικά τον εμφάνισε μετά από τρεις μήνες σε εκείνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που μπήκε στο 79’ και με γκολ στο... 90φεύγα χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1.

Είχαν να το λένε λοιπόν στο Ρέντη ότι σε εκείνο το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ο Μπέντο ουσιαστικά είχε «τελειώσει» τον Μάριν από τον Ολυμπιακό και ο Γερμανός όταν άκουγε για «Νέα Σμύρνη» έβγαζε... σπυριά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK