"Amber Alert" για Ντε Λα Μπέγια!

Τι συμβαίνει με τον Καταλανό αμυντικό, Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος ταλαιπωρείται με το δάχτυλό του από το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο στις 18 Σεπτεμβρίου. Οι ενέσεις, η προσπάθειά του να μπει στις προπονήσεις, οι πόνοι που δεν έχουν ξεπεραστεί και πότε αναμένεται να επιστρέψει.

"Amber Alert" για Ντε Λα Μπέγια!
de la begia ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πού να το φανταζόταν ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ότι σε μία προσπάθειά του στο Καυτανζόγλειο στις 18 Σεπτεμβρίου θα τραυματιζόταν τόσο σοβαρά στο δάχτυλο, έτσι ώστε θα πέρναγαν καμιά 40αριά μέρες και ακόμα δεν θα είχε συνέλθει.

Ο Καταλανός αμυντικός είχε προφυλαχθεί από το παιχνίδι με την Λάρισα, στη συνέχεια έπαιξε με ένεση με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, υποτίθεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στις αρχές Οκτωβρίου θα είχε επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ακόμα τίποτα!

Έχασε τον Πανιώνιο, “έτρεχε” για να προλάβει την Αστάνα και δεν τα κατάφερε, αναμενόταν να έπαιζε με... ένα δάχτυλο λιγότερο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά όταν πήγε να φορτσάρει και να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, πόνεσε περισσότερο! Πώς να έπαιζε λοιπόν με τον ΠΑΟΚ;

Προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Χάνει, όπως αναμενόταν, και το αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά και πλέον ο ρεαλιστικός στόχος είναι να μπει στο αεροπλάνο για το Καζακστάν την προσεχή Τρίτη (1/11), προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στον εκτός έδρας αγώνα με την Αστάνα.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ο Ντε Λα Μπέγια ναι μεν θα το προσπαθήσει να βρεθεί στην 18άδα του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το Σάββατο (29/10), αλλά στην παρούσα φάση οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Και το λέμε αυτό, γιατί ακόμα και αύριο να προπονηθεί (πράγμα δύσκολο), ο Πάουλο Μπέντο θα το σκεφτεί δυο και τρεις φορές περισσότερο προτού πάρει την οριστική του απόφαση.

Έχοντας μπροστά του ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια με Αστάνα και Παναθηναϊκό, θα προτιμούσε ο Πορτογάλος να τον είχε στο 100% σε αυτά τα ματς και όχι στον Ατρόμητο. Άλλωστε, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Μπέντο πάλι τον Παναγιώτη Ρέτσο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο ματς του Περιστερίου.

Είναι ένα θέμα πάντως αυτό που συμβαίνει με τον Ντε Λα Μπέγια. Επισήμως δεν έχει βγει τι ακριβώς συμβαίνει, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά του. Γιατί σίγουρα δεν πρόκειται για μία απλή κάκωση στο δάχτυλο. Προφανώς και για να μένει τόσο καιρό έξω και να εξακολουθεί να πονάει, πάει να πει ότι κάτι έχει που ενδεχομένως να χρήζει και ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Επειδή είχαν ακουστεί και διάφορα, να είστε σίγουροι για ένα πράγμα: Ο Ντε Λα Μπέγια δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ επειδή πονούσε και δεν μπορούσε. Ούτε φοβήθηκε να πάθει καμιά υποτροπή, ούτε πίστευε ότι δεν βρισκόταν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Πολύ απλά πονούσε! Το προσπάθησε την περασμένη Παρασκευή να μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεω, άλλωστε ο ίδιος είχε ζητήσει από τον προπονητή του να τον υπολογίζει, όμως, όταν άρχισε να “γκαζώνει”, το... δάχτυλό του τον έβγαλε “οφ”!

News 24/7

24MEDIA NETWORK