Αμφίβολος ο Ντομίνγκες, περιμένει Φορτούνη

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες και παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη από την Εθνική περιμένουν στον Ολυμπιακό.

Αμφίβολος ο Ντομίνγκες, περιμένει Φορτούνη
INTIME SPORTS

Το απόγευμα της Δευτέρας (16/11), στις 17:30, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου (21/11) με τον Παναθηναϊκό. Δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, ελέγχοντας τον ρυθμό, κρατώντας την κατοχή σε πόδια "ερυθρόλευκα" και περιορίζοντας τα λάθη.

Οι παίκτες οι οποίοι δεν απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, γυμνάστηκαν κανονικά. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη με τον Μάρκο Σίλβα να τον υπολογίζει για τα αρχικά του πλάνα.

Ακολουθώντας το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, συμμετείχαν και οι Μανιάτης και Μπουχαλάκης. Κομμάτι με την ομάδα και έντονο ατομικό έκανε ο Ντομίνγκες ενώ ρυθμό ανεβάζει και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό.

Την Τρίτη (17/11) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί, ενώ την Τετάρτη (18/11) θα πραγματοποιηθεί εκ νέου απογευματινή προπόνηση, στις 16:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK