Αμπιντάλ: "Πάμε Ολυμπιακέ" (VIDEO)

Ο Ερίκ Αμπιντάλ, μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στην ομάδα του Πειραιά, στις στιγμές που βίωσε στο τέλος του αγώνα, στην Μπαρτσελόνα και τις άλλες ομάδες του έπαιξε και όχι μόνο.

Αμπιντάλ: "Πάμε Ολυμπιακέ" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Την θητεία του στον Ολυμπιακό: "Είναι στιγμές που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Θα τις θυμάμαι για πάντα. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι και ο καλύτερος τρόπος για να φύγω για διακοπές".

Το τι θα λέει για την Ελλάδα στους δικούς του: "Είναι μια χώρα όμορφη. Μου αρέσει πολύ. Είναι συμπαθητικοί οι άνθρωποι εδώ. Είναι μια χώρα που θα ήθελα να ζήσω περισσότερο, αλλά αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή".

Την πρόταση της Μπαρτσελόνα σχετικά με τις Ακαδημίες: "Είναι αλήθεια πως το σπίτι μου βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα. Έχω χρόνο μπροστά μου να το σκεφτώ και να πάρω τις αποφάσεις μου".

Το χαμόγελό του στο τελευταίο του ματς: "Πριν την έναρξη του αγώνα μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου. Ο Μανιάτης, ο αρχηγός που επέτρεψε να μιλήσω. Τους είπα να χαίρονται αυτό που κάνουν, το σημερινό παιχνίδι. Νικήσαμε, κάναμε καλή εμφάνιση και είμαι χαρούμενος".

Το πώς αποκαλεί τον εαυτό του: "Είναι αλήθεια πως το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι ότι είμαι μαχητής. Είμαι ένας ανοικτός άνθρωπος και νιώθω χαρά που κατάφερα να το ζήσω αυτό. Ευχαριστώ για τους πανηγυρισμούς".

Την επιστροφή του μετά την επέμβαση στο συκώτι: "Ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου. Όταν ξεπερνάς ένα πρόβλημα, έχεις μεγάλη όρεξη να επιστρέψεις, αλλά χρειάζεσαι χρόνο για να επιστρέψεις στο επίπεδο που ήσουν. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω".

Τη Μονακό: "Η πρώτη φορά που πήγα στην Μονακό ήταν το ξεκίνημα του ονείρου. Η δεύτερη φορά ήταν η ολοκλήρωση".

Τις Λιλ και Λιόν: "Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία στην Λιλ. Όταν ήμουν στην Μονακό δεν είχα πολλά λεπτά και στην Λιλ έδειξα τι μπορούσα να κάνω στη συνέχεια. Στην Λιόν κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο και το «εισιτήριο» για την Εθνική Γαλλίας. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι".

Την Μπαρτσελόνα: "Ήταν το όνειρο. Το ταξίδι στον ουρανό. Ήταν υπέροχα 6 χρόνια. Με πολλούς τίτλους και κατορθώματα. Απογείωσε την καριέρα μου και τελικά το σπίτι μου".

Τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη πρόταση για να τελειώσω για την καριέρα μου. Ήταν μεγάλη ευκαιρία να έρθω, για να τελειώσω την καριέρα μου και να μοιραστώ με τους νέους όσα είχα μάθει. Όπως είδατε, το αποχαιρετιστήριο ματς έδειξε μια δεμένη ομάδα".

Το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει: "Θέλω να τους ευχαριστήσω. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει τόσο ζεστούς φιλάθλους. Ήταν όμορφο για μένα που τελείωσα τα παιχνίδια μου με μια μεγάλη νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο της Καλλονής που με χειροκρότησαν, παρά τη μεγάλη ήττα της ομάδας τους. Πάμε Ολυμπιακέ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK