Ανακοίνωσε Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5) ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ανακοίνωσε Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τη Σεβίλλη ανακοίνωσε την Τετάρτη (25/5) ο Ολυμπιακός.

Ο 25χρονος μπακ χαφ της Σεβίλλης (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με ετήσιες απολαβές στα 850.000 ευρώ) δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ουνάι Έμερι από την αρχή της σεζόν και έψαχνε νέο σταθμό στην καριέρα του. Εν τέλει βρήκε... λιμάνι και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ανακοινώθηκε από τους "ερυθρόλευκους".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Φιγκέιρας, από την Σεβίλλη".

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕ ΣΕΒΙΛΛΗ

Φέτος δεν ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία στα χέρια του Ουνάι Έμερι, καθώς ο κόουτς της Σεβίλλης προτιμά ως πρώτη επιλογή τον Βραζιλιάνο Μαριάνο. Έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στη διάρκεια του δεύτερου γύρου της Primera Division (πέντε στο κύπελλο, ένα στο Europa League), ενώ στη διάρκεια του πρώτου γύρου πήρε γεύση από Ιταλία και καμπιονάτο, μιας και είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Τζένοα (σ.σ. 9 ματς στο πρωτάθλημα, ένα γκολ κι άλλη μια συμμετοχή στο Κύπελλο).

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 24 πρωταθλήματος, πέντε κυπέλλου, οκτώ Europa League και ένα το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Όσο για την πρώτη σεζόν του στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", κατέγραψε 35 συμμετοχές, 22 στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο και 12 στο Europa League.

Πρόκειται για μικροκαμωμένο (σ.σ. με μπόι 1,68μ.) ποδοσφαιριστή, αλλά πολύ γρήγορο με τη μπάλα στα πόδια και καλό τεχνίτη. Είναι επιθετικό μπακ, ανεβοκατεβαίνει την πτέρυγα και κάνει συνεχώς overlap με τον εξτρέμ, ώστε να δημιουργούν ρήγματα και να πατούν αμφότεροι συχνά στην αντίπαλη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιατί ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τον Φιγκέιρας
Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας και η εκρηκτική Μαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK