Ανακοίνωσε Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους "ερυθρόλευκους" ως δανεικός από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ανακοίνωσε Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισλανδού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει και oψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο 26χρονος άσος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενους που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ υποσχέθηκε πως θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε κάθε παιχνίδι.

Ανακοίνωσε Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ανυπομονώ να παίξω με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, θα είμαι πολύ επαγγελματίας και ευελπιστώ ότι θα σκοράρω πολλά γκολ για τον Ολυμπιακό"!

Το βιογραφικό

O Άλφρεντ Φινμπόγκασον άρχισε την επαγγελματική του καριέρα του 2007 από την ισλανδική Μπρέιδαμπλικ και τον Νοέμβριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών με τη βελγική Λόκερεν, χωρίς ωστόσο να πείσει για την αξία του.

Έπειτα από ένα πεντάμηνο δανεισμού στη σουηδική Χέλσινγκμποργκ, ο Ισλανδός επιθετικός μεταπήδησε στην ολλανδική Χέρενφεϊν, όπου σε μία διετία σημείωσε 53 γκολ και "υποχρέωσε" την Ρεάλ Σοσιεδάδ να καταβάλει περίπου 7.500.000 ευρώ (αν συνυπολογιστούν και τα μπόνους το ποσό πλησίασε τα 10.000.000 ευρώ) για να τον αποκτήσει το περυσινό καλοκαίρι.

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie για τη σεζόν 2013-14, ο οποίος έχει καταγράψει 25 διεθνείς συμμετοχές σε επίπεδο Ανδρών, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην Primera Division, δεδομένου ότι σε 23 αγώνες έβαλε μόλις δύο γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK