Ανακοίνωσε Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (21/7) ο Ολυμπιακός, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ανακοίνωσε Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (21/7) ο Κώστας Φορτούνης, με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες της μεταγραφής. H ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη".

Ο Φορτούνης έκανε ποδοσφαιρικό όνομα παίζοντας αρχικά στην ομάδα της γενέτειράς του στα Τρίκαλα, κατόπιν πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης ενώ στο παρελθόν πέρασε και από τα τμήματα υποδομής των "ερυθρολεύκων". Στη πρώτη σεζόν του στη Super League έπαιξε σε 24 ματς πρωταθλήματος (3 ως βασικός), είχε 1 γκολ και 1 ασίστ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2011, και μετά από άκαρπο φλερτ με τον Ολυμπιακό, έφυγε για τη Γερμανία και την Καϊζερσλάουτερν, με την οποία υπέγραψε για τέσσερα χρόνια. Στην Bundesliga έπαιξε σε 28 παιχνίδια, ενώ έμεινε και μετά τον υποβιβασμό της Λάουτερν μετρώντας συνολικά 77 συμμετοχές με τα κόκκινα.

Ανακοίνωσε Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 22χρονος πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις με τα "ερυθρόλευκα" και δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσει τον σύλλογο και τους οπαδούς που τον εμπιστεύτηκαν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στουςστόχους που θέτει με την ομάδα για τη νέα σεζόν: "Σ τόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη".

Με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της για τις ΗΠΑ και τον Καναδά ενόψει του International Champions Cup, ο Φορτούνης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στησημασία της συμμετοχήςσε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά: "Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό".

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό τουμήνυμαστους οπαδούς της ομάδας: "Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK