Ανακοίνωσε Πάρντο ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Φελίπε Πάρντο ανήκει κι επισήμως στον Ολυμπιακό, αφού η πειραιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν από την Μπράγκα.

Ο 24χρονος Κολομβιανός θα αγωνιστεί μία σεζόν ως δανεικός από τον πορτογαλικό σύλλογο έναντι 2.500.000 ευρώ και το καλοκαίρι του 2016, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα καταβάλουν ακόμη 2.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας, ο Κολομβιανός δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού, μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης από την Ελλάδα".

"Είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα να “μεγαλώσω” ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα. Θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε χαρά στο γήπεδο, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Οι συμπαίκτες μου και εγώ θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τη διοίκηση της Μπράγκα, για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν εκεί, ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχίες".

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο".

Ο Πάρντο εν δράσει

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ανακοίνωσε Γούτα ο Ολυμπιακός

Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος