Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ζουράρι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα σχόλια του Κώστα Ζουράρι και τονίζει μεταξύ άλλων πως ο σύλλογος, η διοίκησή του και ο κόσμος του δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση. Τι δήλωσε και ο Γιάννης Μώραλης.

Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ζουράρι
olympiakos shma shmaia geniki anakoinwsi anakoinosi EUROKINISSI

Τα όσα δήλωσε το Σάββατο ο Κώστας Ζουράρις κατά του Ολυμπιακού (όσο και του Άρη) έφεραν την επίσημη τοποθέτηση της "κόκκινης" ΠΑΕ που κάνει λόγο για μία κυβέρνηση που δεν θέλει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Θέση πήρε και ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Γιάννης Μώραλης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.

Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη".

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΩΡΑΛΗ

"Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες μια αήθους επίθεσης από τον κ. Ζουράρι, ο οποίος ασκεί καθήκοντα Υφυπουργού Παιδείας της χώρας μας, με απόφαση του Πρωθυπουργού. Τέτοιου είδους δηλώσεις, προκαλούν το κοινό αίσθημα, προκαλούν τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, καθώς και όλους τους Πειραιώτες, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέτοιους είδους δηλώσεις διαιρούν, σε μια εποχή που είναι αναγκαίο όσο ποτέ, όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι. Η ανοχή και η υπομονή για τον κ. Ζουράρι έχουν τα όρια τους. Πρόκειται για ένα ακόμα πρωτοφανές παραλήρημα από τον Υφυπουργό... Παιδείας ο οποίος καταφέρεται κατ' επανάληψη με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά ξεπερνώντας ακόμα και τον εαυτό του, αναφέρθηκε με εξίσου υβριστικά σχόλια εναντίον και της ιστορικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια στην οποία εκλέγεται. Ως εδώ με τις αθλιότητες του εν λόγω κυρίου.

Εάν ο ίδιος δεν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί άμεσα, αναμένουμε από τους πολιτικούς του προϊστάμενους, τουλάχιστον το αυτονόητο: την αντικατάσταση του από Υφυπουργός Παιδείας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK