Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη δικαίωση Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για δικαίωση της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Διαβάστε αναλυτικά.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που είχε βάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με τη νομιμότητα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου έκανε λόγο για πλήρη δικαίωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την απόφασή του ακύρωσε την από 5/11/2015 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Θυμίζουμε εδώ πριν από τρεις μήνες η ΕΕΑ είχε επιβάλλει πρόστιμα 150.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ είχε δόσει παράταση ενός μηνός για "την αποκατάσταση των νόμιμων όρων της διοίκησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Κινέζοι παραμονεύουν για Ιντέγε

News 24/7

24MEDIA NETWORK