Ανακοινώθηκε ο Μιλιβόγεβιτς

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

Ανακοινώθηκε ο Μιλιβόγεβιτς

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς", ενημέρωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι πρωταθλητές Ελλάδας.

"Σας ευχαριστώ! Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας με τόσο μεγάλη παράδοση! Γνωρίζουμε καλά πως πρώην ομάδα μου είναι ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς και τη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό!

Μπορώ μόνο να πω ότι έχω επιστρέψει… σπίτι μου! Δε βλέπω την ώρα να φορέσω τα χρώματα του Ολυμπιακού, το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της καρδιάς μου!", δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος άσος των "ερυθρολεύκων".

Κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τόνισε: "Αυτό που μπορώ να πω, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα σας δώσω το 100%! Θα προσπαθήσω να παίξω καλά και θέλω να δώσω ό,τι έχω για να κάνουμε κάτι καλό με τον Ολυμπιακό και να μεγαλώσω και εγώ περισσότερο ποδοσφαιρικά, μαζί με την ομάδα μου!"

Ο Σέρβος χαφ (7 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών) με μπόι 1.86 ταιριάζει στο προφίλ που αρέσει του Μίτσελ. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τη φανέλα της Άντερλεχτ, ενώ εφέτος έχει γράψει ήδη τρία μας πρωταθλήματος στο κοντέρ.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Σ. Γεωργακόπουλου: Οι "καπνισμένες κάνες" και η έκπληξη… Σαβιόλα!

Αβραάμ για Τράμπζονσπορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK