Ανακοινώθηκε ο Χριστοδουλόπουλος από τον Ολυμπιακό!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποφάσισε να μην συνεχίσει με την ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη συνεργασίας μαζί του!

Ανακοινώθηκε ο Χριστοδουλόπουλος από τον Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και τώρα ο... Ολυμπιακός έρχεται να γίνει η τέταρτη ομάδα από τους λεγόμενους Big-4 στην οποιά γίνεται μέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον 31χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό για τα επόμενα δύο χρόνια!

ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.".

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις μία ημέρα μετά τον "καυγά" μέσω ανακοινώσεων του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ, με τον παίκτη να κάνει γνωστό πως δεν μπορεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ παρά τις πιέσεις που δέχεται και την Ένωση να "απαντάει" πως "ο Λάζαρος έχει τελειώσει για μας".

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον παίκτη για το νέο του συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα κατατέθηκε επικυρωμένο και στην Λίγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK