Ανανέωσε ο Φουστέρ στο ραντεβού με Μαρινάκη (VIDEOS)

Ο Νταβίδ Φουστέρ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Ανανέωσε ο Φουστέρ στο ραντεβού με Μαρινάκη (VIDEOS)

Ο 33χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε τη Δευτέρα συνάντηση με τον πρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και συμφώνησαν στην ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, η οποία άρχισε το 2010 και θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

Στο ραντεβού των δύο, ο Φουστέρ άκουσε όλα ήθελε από τον ισχυρό άνδρα των νταμπλούχων και από τη στιγμή που είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει, απάντησε καταφατικά στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα!", δήλωσε ο Φουστέρ.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: " Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!".

Η ανανέωση του συμβολαίου του Φουστέρ άρχισε και επισήμως πια την υλοποίηση του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν.

Δείτε τον Ισπανό εν δράσει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK