Απάντηση Μιραλάς με... φιλί στην ερυθρόλευκη φανέλα!

Κόντρα στα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν, ο Βέλγος σταρ απάντησε με πανηγυρική φωτογραφία, φιλί στη φανέλα του Ολυμπιακού και... καρδούλες! Δεδομένη η επιθυμία να συνεχίσει, παρότι έχει βαρύνει το κλίμα και με τις απαιτήσεις της Έβερτον στο... Θεό! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κόντρα στα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν και… σύντομα από τον Ολυμπιακό, ο Κέβιν Μιραλάς απάντησε πριν από λίγο με ανάρτηση στο Instagramκαιείπε πολλά! Ο Βέλγος διεθνής παρότι το κλίμα σε βάρος του δείχνει να έχει βαρύνει μετά και την απογοητευτική του εμφάνιση στον αγώνα με τον Απόλλωνα, «ανέβασε» φωτογραφία από πανηγυρισμό του με την ερυθρόλευκη φανέλα, στην οποία φιλάει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο! Φρόντισε, μάλιστα, να συνοδεύσει την ανάρτηση με... καρδούλες, δείγμα του ότι ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η κατάληξη στην υπόθεσή του, εξακολουθεί να αγαπάει τον Ολυμπιακό και να θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Αναφορικά, ωστόσο, με τα σενάρια των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής: Σε επικοινωνία, πριν από το Πάσχα, ανάμεσα στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και τον ατζέντη του, είχε μεταφερθεί η επιθυμία του συλλόγου να βρεθεί φόρμουλα με την Έβερτον για να παραμείνει, έστω και με επέκταση του δανεισμού για ακόμη έναν χρόνο.

Τα νεότερα, ωστόσο, ήταν διαφορετικά. Προφανώς επειδή οι αρμόδιοι της ΠΑΕ διαπίστωσαν ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου δεν έχει διάθεση να συζητήσει για νέο ενοίκιο και ζητάει γύρω στα 10 εκατομμύρια προκειμένου να τον πουλήσει (σ.σ. έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια), άλλαξαν γραμμή πλεύσης.

Ενημέρωσαν τον μάνατζερ Κριστόφ Ενροτό (σ.σ. εκπροσωπεί και τον Οφόε) ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι εύκολο να καλύψουν τις απαιτήσεις και η δουλειά τους γίνεται ακόμη πιο δύσκολη μετά την οριστική απώλεια της ευκαιρίας για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, μέσω των προκριματικών. Είναι γνωστό ότι τα έσοδα της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν έχουν καμία σχέση με την αντίστοιχη συμμετοχή στο Europa, άρα θα πρέπει να υπάρξει και αναπροσαρμογή του μπάτζετ. Με άλλα λόγια, δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να πληρώσει την επόμενη σεζόν, τα συμβόλαια που πλήρωνε φέτος, τα περισσότερα χωρίς αντίκρισμα.

Ο Μιραλάς... θέλει και το έχει δηλώσει δημόσια προς κάθε κατεύθυνση. Παραδέχθηκε, μάλιστα, σε πρόσφατη τοποθέτησή του στην κάμερα της NOVA πως για τα «θέλω» του έχει ήδη ενημερώσει και Ολυμπιακό και Έβερτον. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, αυτό που του απομένει είναι απλά να περιμένει. Πρώτα απ’ όλα να πέσουν οι τόνοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας, καθώς μετά την απώλεια των φετινών στόχων, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα της ομάδας, ο εκνευρισμός περισσεύει και υπάρχει η τάση για ομαδικό… ξεφόρτωμα, αλλά και χτίσιμο από την αρχή.

Συμπέρασμα; Πριν από λίγο καιρό ο Μιραλάς ήταν να μείνει στον Ολυμπιακό, τις τελευταίες ημέρες είναι να… φεύγει. Επειδή, ωστόσο, αυτή η ιστορία θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη, καλό είναι να κάνουμε υπομονή. Όχι μόνο για τον Κέβιν, αλλά και για αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάποιοι από τους οποίους έχουν ήδη ειδοποιηθεί να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αδειάσουν τη… γωνία! Μην ξεχνάμε ότι ακόμη δεν έχουμε μπει ούτε στον Μάη!

Υ.Γ.: Η πλευρά του Μιραλάς «γελούσε» με τα σενάρια που τον θέλουν να μην κάνει προπόνηση με την πρώτη ομάδα, αλλά και με τα (νέα) δημοσιεύματα στην πατρίδα του ότι άνοιξε νέος δίαυλος επικοινωνίας με τη Σταντάρ Λιέγης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK