ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Μπονγκ σε Μίτσελ

Ο Γκαετάν Μπονγκ δεν έμεινε ευχαριστημένος με την πρόσληψη Μίτσελ στη Μαρσέιγ και το δήλωσε δημόσια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Μπονγκ σε Μίτσελ

Η επικείμενη πρόσληψη του Μίτσελ από τη Μαρσέιγ... άγγιξε τον Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος έβγαλε τα απωθημένα του από τη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ ξέσπασε μέσω twitter και σχολίαζε κάτω από tweets που αφορούσαν στη συνεργασία του Ισπανού προπονητή με τους Μασσαλούς.

"Κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ αν έρθει ο Μίτσελ", έγραψε κάτω από την είδηση του "RMC Sport", ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν μπορεί να είναι χειρότερα από τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Μπονγκ έγινε ακόμα πιο δηκτικός: "Ένας καθρέφτης και ένα τζελ μαλλιών θα είναι πιο σημαντικά από τις νίκες της Μαρσέιγ".

Οι δύο άντρες βρέθηκαν μαζί στον Πειραιά από το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Ισπανός πήρε τον Καμερουνέζο στην ομάδα, μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, όταν και ουσιαστικά τον έδιωξε, δίνοντάς στη Γουίγκαν.

 

Διαβάστε ακόμη

Διάδοχος του Μπιέλσα στην Μαρσέιγ ο Μίτσελ

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ