Από τη ρήτρα των... 60 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει βαρβάτο μπάσιμο τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο "κοντορεβιθούλης" που είναι... κατά τύχη ελεύθερος από την Σπόρτινγκ, προοριζόταν για μεγάλα πράγματα από τους πρωτευουσιάνους κι αυτό φαίνεται από τη ρήτρα του συμβολαίου του.

Από τη ρήτρα των... 60 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε ταραχή, χάνοντας τον έναν παίκτη μετά τον άλλο εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο "ντου" εξαγριωμένων οπαδών της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του κλαμπ.

Η επίθεση αυτή δεν κόστισε μόνο στους ανθρώπους που κινδύνεψαν, αλλά... τραυμάτισε επίσης βαρύτατα το κλαμπ.

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που κέρδισε την ελευθέρας του (εξαιτίας του περιστατικού) είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε ο οποίος τις τελευταίες ώρες, τουλάχιστον στην Πορτογαλία, παρουσιάζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό!

Ο πελάτης του σπουδαίου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σε περίπτωση που τελικά οι "ερυθρόλευκοι" πετύχουν το deal, τότε πολλοί θεωρούν πως θα πρόκειται για μία επένδυση στο μεγάλο λιμάνι που στο μέλλον θ' αποφέρει πολλά εκατομμύρια (σε ενδεχόμενη πώληση).

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στην Πορτογαλία, αλλά και στην Αγγλία (ο παίκτης είχε γραφτεί χθες και για την Νότιγχαμ) λένε ότι ο "κοντορεβιθούλης" είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ μέχρι το 2021 κι εντός της συμφωνίας είχε συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60.000.000 ευρώ!

NAB

News 24/7

24MEDIA NETWORK