Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για Περέιρα, Κασάμι

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για μείωση των προστίμων που είχαν επιβληθεί στους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι, για όσα διαδραματίστηκαν στον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για Περέιρα, Κασάμι

Δεν έγινε δεκτή η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την μείωση των προστίμων που είχαν επιβληθεί στην ομάδα, αλλά και τους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι.

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή είχε επιβάλει πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ στην ΠΑ, 9.000 ευρώ στον Περέιρα και 7.000 ευρώ στον Κασάμι για τη συμπεριφορά τους στον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τα οποία παραμένουν σε ισχύ, μετά την απόρριψη της έφεσης.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 54/10-6-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτες τις εφέσεις της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, του VITOR PEREIRA και του PAJTIM KASSAMI κατά της υπ΄ αριθμ. 152/30-4-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠO.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα