Αποθέωσε Ντουρμάζ ο Σίλβα: "Είναι παράδειγμα"

Ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μάρκο Σίλβα αποθέωσε τον Τζίμι Ντουρμάζ, τονίζοντας πως η συμπεριφορά του θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα για τους υπόλοιπους "ερυθρόλευκους".

Αποθέωσε Ντουρμάζ ο Σίλβα: "Είναι παράδειγμα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για τον Τζίμι Ντουρμάζ : "Όπως ξέρετε, δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες. Όμως, για τον Τζίμι θέλω να σας πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά του και την πρόοδό του. Φυσικά θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα η συμπεριφορά του για τους υπόλοιπους παίκτες. Πάντα προσπαθεί να βελτιώνεται. Καθημερινά δουλεύει πάρα πολύ.

Το γεγονός πως δε βρίσκεται στη λίστα για το Champions League, ήταν μία άλλους είδους απόφαση. Δεν έχει να κάνει με την απόδοσή του. Σίγουρα μας αρέσει πολύ ο τρόπος που προπονείται, που δουλεύει και έτσι βελτιώνεται. Αλλά δεν είναι μόνο ο Τζίμι. Είναι και άλλοι παίκτες οι οποίοι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά θα θέλαμε να είναι ένα παράδειγμα για τη δουλειά που κάνει για τους υπόλοιπους παίκτες. Και θα θέλαμε όλοι οι παίκτες, ακόμη και ο Τζίμι, να δουλεύουν συνεχώς για να βλέπουμε έναν ολοένα και καλύτερο Ολυμπιακό".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Είναι καλός όχι μόνο φέτος, διότι αν κοιτάξουμε και τα προηγούμενα χρόνια, θα δούμε πως είναι μία ομάδα η οποία μας δημιουργούσε προβλήματα.

Πέρυσι, χάσαμε πέντε βαθμούς από αυτήν την ομάδα. Αν γυρίσουμε το χρόνο πιο πίσω, θα δούμε ότι υπήρχαν δυσκολίες με αυτήν την ομάδα. Για αυτό εμείς θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να αναλύσουμε πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Όλοι έχουμε συγκεντρωθεί πάνω σε αυτό. Αλλά και στη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, ούτε ένας εύκολος αντίπαλος. Είναι σίγουρο πως θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με πολύ σοβαρότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK