Αποχώρησε ο Φουστέρ από την προπόνηση

Δεν τελείωσε με τον πιο όμορφο τρόπο η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στην Μινεάπολις (2/8 22.00) καθώς ο Νταβίντ Φουστέρ αποχώρησε τραυματίας, χωρίς να έχει όμως κάτι ανησυχητικό ενώ θα αγωνιστεί και στο φιλικό.

Αποχώρησε ο Φουστέρ από την προπόνηση

Τραυματίας αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Μάντσεστερ Σίτι, ο Νταβίντ Φουστέρ. Κατά το οικογενειακό δίτερμα, χτύπησε το πόδι του και κρίθηκε πιο σωστό να μην συνεχίσει.

Όμως, η κατάσταση του δεν εμπνέει κινδύνους με τη συμμετοχή του στο φιλικό με τους Πρωταθλητές Αγγλίας να θεωρείται δεδομένη, έστω και για λίγο.

Απρόοπτο προέκυψε και με τις εγκαταστάσεις που επρόκειτο να προπονηθεί ο Ολυμπιακός, όμως. Λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο "TCF Bank Stadium", που ήταν προγραμματισμένο να γίνει, οι "ερυθρόλευκοι" οδηγήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Σεν Πολ, που χρησιμοποιεί η γυναικεία πανεπιστημιακή ομάδα της Μινεσότα.

Μάλιστα, ενώ τους παρακολουθούσαν 100 άτομα, αυτά τράπηκαν σε φυγή μετά τον κεραυνό που έριξε πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK