Ανιτσέμπε για Ολυμπιακό, προτάθηκε και ο Μπράουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις των Νιγηριανών επιθετικών, Μπράουν Ιντέιγ και Βίκτορ Ανιτσέμπε (σχετική φώτο) από τη Γουέστ Μπρόμιτς.

Ανιτσέμπε για Ολυμπιακό, προτάθηκε και ο Μπράουν!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα "κλείσει" το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους "ερυθρόλευκους" έχουν προταθεί οι Βίκτορ Ανιτσέμπε και Μπράουν Ιντέιγ, οι οποίοι ανήκουν στη Γουέστ Μπρόμιτς, αλλά δεν υπολογίζονται από τον προπονητή των "baggies", Τόνι Πιούλις.

Οι δύο περιπτώσεις αρέσουν στους διοικούντες την πειραϊκή ομάδα, καθώς πληρούν τα στάνταρ που έχουν θέσει για την επίθεση και αναμένονται εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Όσον αφορά τον Ανιτσέμπε, είναι 27 ετών (1.90μ) και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Έβερτον, στην οποία αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2013, μετρώντας 131 συμμετοχές και 30 γκολ. Το καλοκαίρι του 2013 η Γουέστ Μπρομ προσέφερε 5.900.000 ευρώ στα "ζαχαρωτά" και τον έκανε "δικό" της. Είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική Νιγηρίας, έχοντας σκοράρει μία φορά.

Δείτε σε VIDEO τα κατορθώματα του Ανιτσέμπε:

Από την άλλη πλευρά, ο Ιντέιγ (1.80μ) έκανε το "μπαμ" με τη φανέλα της Ξαμάξ, παίρνοντας μεταγραφή στη Γαλλία και τη Σοσό. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ντιναμό Κιέβου, όπου σημείωσε 34 γκολ σε 74 αγώνες. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ουκρανική ομάδα τράβηξαν το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ, η οποία τον απέκτησε έναντι 13.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Ο 27χρονος άσος έχει αγωνιστεί 25 φορές με το εθνόσημο, πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Δείτε VIDEO του Ιντέιγ:

Διαβάστε ακόμα:

Τελευταία ημέρα μεταγραφών LIVE

News 24/7

24MEDIA NETWORK