Ατομικό ο Ντομίνγκες, αποθεραπεία ο Ντα Κόστα

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο χωρίς μπάλα συνέχισε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ενώ ο Μανουέλ Ντα Κόστα έχει ήδη μπει σε στάδιο αποθεραπείας. Συντηρητικά κινήθηκαν οι Φουστέρ και Μπουχαλάκης.

Ατομικό ο Ντομίνγκες, αποθεραπεία ο Ντα Κόστα

Δύο ημέρες πριν από το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν με πρωινή προπόνηση στο Ρέντη, την προετοιμασία τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην τακτική, αλλά μεγάλο κομμάτι αυτού αφιερώθηκε και στα τελειώματα φάσεων, από τον άξονα ή τα πλάγια.

Συντηρητικά κινήθηκαν και σήμερα οι Φουστέρ και Μπουχαλάκης. Ατομικό στο γήπεδο, χωρίς μπάλα όμως, έκανε ο Ντομίνγκες, ενώ σε στάδιο αποθεραπείας έχει μπει ο Ντα Κόστα. Το πρωί της Παρασκευής (25/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ