Τι προσφέρουν στον Μπεν Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας

Το Contra.gr ρίχνει... φως στην υπόθεση Μπεν - Ολυμπιακού - Ερυθρού Αστέρα. Τα δυο ταξίδια στο Βελιγράδι, το συμβόλαιο με τα μπόνους που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι, το πρώτο "όχι" του παίκτη και τι τελικά είναι εκείνο που ζητάει ο Αφρικανός επιθετικός για να υπογράψει!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ben EUROKINISSI

Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να απασχολήσουν έντονα τον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες είναι αυτό του Μπεν. Ο Αφρικανός επιθετικός, παρότι φέτος δεν έχει αγωνιστεί αρκετά, παραμένει μία αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης και γι' αυτό στα χέρια του υπάρχουν πολλές προτάσεις.

Φυσικά από τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και δυο ακόμα συλλόγους του εξωτερικού που του προσφέρουν μπόλικα χρήματα. Όχι όμως αρκετά για να τον πείσουν ακόμα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Ο Μπεν μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και στόχος του είναι να εκμεταλλευτεί στο... έπακρο το γεγονός πως δεν θα χρειαστεί καμία ομάδα να πληρώσει για να τον αποκτήσει.

ΤΙ ΔΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως η πλευρά του Ολυμπιακού έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 28χρονο άσο. Από τις 220.000€ που λαμβάνει τώρα, τον πήγαν στις 300.000€ ως ένδειξη καλής θέλησης ενώ η νέα προσφορά περιλαμβάνει:

-- Ετήσιες πάγιες αποδοχές 350.000€ το χρόνο.

-- Μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος 75.000€.

-- Μπόνους 20 συμμετοχών 50.000€.

Δηλαδή σε μία νορμάλ σεζόν όπου ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Μπεν μπορεί να λάβει έως και 475.000€ το χρόνο!

ΤΙ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Σέρβοι παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Μπεν, αφού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει καλά από τον Πανιώνιο. Έχουν γίνει ήδη δυο ταξίδια στο Βελιγράδι το προηγούμενο διάστημα για τα μάτια του παίκτη, με τους "κόκκινους" να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και χρήματα στον Ολυμπιακό.

Τι συμβόλαιο του δίνουν; Τριετές κλειστό με 1.500.000€ αποδοχές ( υπάρχει και η εκδοχή για 1.200.000€ που με μπόνους φτάνουν τα 1.500.000€ ). Ο παίκτης είχε απαντήσει αρχικά αρνητικά στην πρόταση, όμως πλέον το σκέφτεται εκ νέου και μάλιστα πολύ σοβαρά, από τη στιγμή που άλλαξε... μανατζερική στέγη.

Βέβαια την πρόταση έφερε ο... προηγούμενος, οπότε όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση έχει μπλέξει αρκετά με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολλές... παρεξηγήσεις. Οι καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με την Σερβία βέβαια μπορεί να παίξει το ρόλο της, με τον παίκτη να καταλήγει τελικώς στον Ερυθρό Αστέρα και τους ερυθρόλευκους είτε να αγοράζουν δικαιώματα ταλέντων, είτε να... καπαρώσουν κάποιον παίκτη. Κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Ο Μπεν δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του προσφέρει τα περισσότερα χρήματα. Γνωρίζει πως 28 στα 29 έχει την ευκαιρία για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο και γι' αυτό το λόγο έχει ανοίξει τους ορίζοντες του ακόμα και για την Κίνα.

Βέβαια η συγκεκριμένη αγορά, που έχει καλές... σχέσεις με την Σερβία ( λόγω μάνατζερ και προπονητών), έχει δυσκολέψει τελευταία, με τους ιδιοκτήτες, λόγω περιορισμών στους ξένους, να αναζητούν λύσεις από το πάνω ράφι και με πολλές συμμετοχές.

Εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι το εξής. Ο Μπεν ξεκίνησε με συμβόλαιο 2.000 ευρώ στην Γαλλία, έφτασε στις 45.000€ (με μπόνους) στην Βέροια, πήγε στις 220.000€ στον Ολυμπιακό (δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο) και πλέον μπορεί να πλησιάσει τις 500.000€!

Όλα αυτά μέσα σε τρία χρόνια... Με τον Γενάρη να πλησιάζει, το σίριαλ "Μπεν" θα φτάσει στο τέλος του πολύ σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK