Αυτή είναι η ρήτρα για Βέργο στη συμφωνία Ολυμπιακού-Ρεάλ

Ένα τεράστιο ποσό θα μπει στα ταμεία του Ολυμπιακού εφόσον η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί στο τέλος της σεζόν να κρατήσει τον Νίκο Βέργο.

Αυτή είναι η ρήτρα για Βέργο στη συμφωνία Ολυμπιακού-Ρεάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, της Καστίγια, θα φοράει την τρέχουσα σεζόν ο 20χρονος Νίκος Βέργος.

Ο επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμούς στους "μερένγκες" και θα είναι συμπαίκτες με τους δύο γιους τους Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς και τον Νορβηγό αστέρα, Μάρτιν Όντεγκααρντ. Παράλληλα θα κάνει προπονήσεις σε εγκαταστάσεις που θεωρούνται από τις καλύτερες του κόσμου, ενώ "μάτια" από την πρώτη ομάδα της Ρεάλ θα τον παρακολουθούν συνεχώς.

Η συμφωνία όμως δεν είναι συμφέρουσα μόνο για τον Βέργο, αλλά και τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος" και σας ενημέρωσε και το Contra.gr από το βράδυ της Τετάρτης (24/5), οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν με τη Ρεάλ για μια μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη σε περίπτωση που οι Ισπανοί θελήσουν να τον κρατήσουν.

Αυτή λοιπόν θα φτάνει τα 8.000.000 ευρώ τα οποία θα κληθεί να πληρώσει η ομάδα της Μαδρίτης για να κάνει μόνιμη την μετακόμιση του Βέργου. Ένα ποσό περίπου στα χρήματα που πήρε ο Ολυμπιακός για την πώληση του Αρτούρ Μαζουακού στη Γουέστ Χαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το παρασκήνιο πίσω από το deal Ρεάλ - Ολυμπιακού για Βέργο

News 24/7

24MEDIA NETWORK