Αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τον Ρέτσο...

Χαμός στην Γερμανία περί συμφωνίας Ολυμπιακού με Λεβερκούζεν για την μεταγραφή του Παναγιώτη στην Μπάγερ μετά τα ματς με την Ριέκα. Είναι έτσι όμως τα πράγματα ή πάλι κάπου το... έχασαν οι Γερμανοί;

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ναι, έχουν πει την αλήθεια οι Γερμανοί για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ποια αλήθεια όμως; Ότι ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί στην Λεβερκούζεν και απλώς ο Ολυμπιακός ζήτησε να τον κρατήσει για τα ματς με την Ριέκα; Ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε στην πρόταση των 15εκ. ευρών συν ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%; Πού είναι ακριβώς η αλήθεια;

Ας πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα: Ναι, η Λεβερκούζεν έχει κάνει επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Ρέτσο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως, μέχρι και χθες το βράδυ η διοίκηση της Μπάγερ ξεκαθάριζε στους ρεπόρτερ της ότι “αυτά που γράφει το “Kicker”, δεν ισχύουν”.

Μάλιστα, βγήκε και ο Γιαν Μπολντ, ο οποίος κινεί τα νήματα στα μεταγραφικά μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Ρούντι Φέλερ και είπε ότι “αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε, θα το ανακοινώσουμε. Εμείς δεν ασχολούμαστε με πράγματα που δεν έχουν κανένα... ενδιαφέρον”! Έμοιαζε με δήλωση – διάψευση.

Το επαναλαμβάνουμε ότι η Λεβερκούζεν τον θέλει τον Ρέτσο. Δεν γράφουν σαχλαμάρες στην Γερμανία. Απλώς υπάρχει μία ένσταση ως προς τα ποσά που ακούγονται, αν δηλαδή έχει κάνει τέτοια προσφορά η Μπάγερ στον Ολυμπιακό. Και η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την πλευρά της Λεβερκούζεν. Μπορεί να προκύψει στο μέλλον.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αυτά που γράφουν λοιπόν στο “Kicker” (σ.σ. επικαλείται πηγές από την Ελλάδα, άρα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου), σύμφωνα με την Μπάγερ δεν ισχύουν.

Το μόνο σίγουρο για τον Ρέτσο είναι ότι ο Χάσι θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του για τα ματς με την Ριέκα. Σε αυτό έχουν 100% δίκιο οι Γερμανοί. Ο παίκτης θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στα ματς με τους Κροάτες. Μόνο με μία προϋπόθεση θα φύγει ο Ρέτσος πριν από τα πλέι οφ. Αν “σκάσει” καμιά σούπερ πρόταση (κοντά στα 20 εκ. δηλαδή) που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί. Τότε θα κάνουμε άλλη συζήτηση.

Με αφορμή όμως τα όσα γράφτηκαν στην Γερμανία το τελευταίο 24ωρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ρέτσος θα παίξει με την Ριέκα. Και φυσικά ισχύει, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ότι η Λεβερκούζεν θα την παλέψει την περίπτωσή του, με σκοπό φυσικά να τον πάρει με όσο το δυνατόν χαμηλότερο αντίτιμο.

Βέβαια, θα πρέπει να έχουμε κατά νου και κάτι άλλο: Ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα βάψει μαύρα αν δεν τον πουλήσει τώρα. Δεν “καίγεται” να τον πουλήσει. Ίσα-ίσα που αρκετοί εντός συλλόγου υποστηρίζουν ότι αν πάρει άλλη μία χρονιά στα πόδια του και παίξει στους ομίλους του Champions League (αν πάνε όλα καλά με την Ριέκα), τότε θα ανεβάσει κι άλλο την χρηματιστηριακή του αξία.

Όλα είναι ανοικτά λοιπόν για τον Ρέτσο. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Εκτός από αυτό που είπαμε παραπάνω. Το μόνο δεδομένο είναι ότι θα παίξει με την Ριέκα.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK