Αυτόν δεν θα έδιωχνε με τίποτα ο Λεμονής

Ποιος παίκτης που έχει φύγει δανεικός, θα είχε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, εφόσον ο Τάκης Λεμονής καθόταν στον κόκκινο πάγκο από τις αρχές της προετοιμασίας; Το Contra.gr έχει την απάντηση...

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πώς το είπε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη; Ότι σε μερικές θέσεις θα προτιμούσε να είχε παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά; Δεν το είπε τυχαία, ούτε του ξέφυγε η συγκεκριμένη ατάκα.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν στα τελειώματα του Αυγούστου και συνεχίζουν αλλού δανεικοί, θα είχαν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού σε περίπτωση που ο Λεμονής βρισκόταν από την αρχή του καλοκαιριού στον κόκκινο πάγκο.

Μην πάει το μυαλό σας στον Σπύρο Ρισβάνη. Όχι ότι δεν θα τον κρατούσε, αλλά η αλήθεια είναι πώς άλλος παίκτης φαίνεται πώς λείπει από τον σημερινό Ολυμπιακό, σύμφωνα μετα “θέλω” του Λεμονή.

Όπως παρατηρήσατε, ο Τάκης το πρώτο πράγμα που θέλησε να δώσει στον νέο Ολυμπιακό από το ξεκίνημα της 4ης θητείας του, ήταν τρεξίματα στα χαφ. Ο Αντρέ Μάρτινς μπαίνει για τα καλά στην εξίσωση, επειδή είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά, αλλά και αμυντικά με τα τρεξίματά του.

Το ότι με τον Ατρόμητο δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, είχε να κάνει φυσικά με την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟ “ΜΗΧΑΝΑΚΙ”

Ο Τάκης λοιπόν θα προτιμούσε να είχε και τον Μανώλη Σιώπη ως μία έξτρα λύση για τα χαφ. Το “μηχανάκι” του Πανιωνίου πλέον ήταν μία από τις επιλογές που θα επιθυμούσε να έχει στη διάθεσή του ο 57χρονος τεχνικός.

Αυτόν δεν θα έδιωχνε με τίποτα ο Λεμονής

Άλλωστε, έχει στο μυαλό του και την εικόνα του Σιώπη στο Βελιγράδι. Κατάπιε τα χιλιόμετρα με το... καλαμάκι ο νεαρός διεθνής χαφ στο 1-3 επί της Παρτιζάν στην Σερβία και γνώριζε πολύ καλά ότι θα του έδινε πολλές βοήθειες στη μεσαία γραμμή.

Μπορεί να μην είναι και ο πιο ποιοτικός χαφ ως προς το δημιουργικό κομμάτι, αλλά ο Σιώπης έχει βελτιωθεί αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι, έχει καλύψει το μειονέκτημα του ύψους με άλλα πράγματα στο παιχνίδι του και δικαίως έφτασε στο σημείο να διεκδικεί θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η αποχώρησή του από το Ρέντη είχε να κάνει όχι μόνο με επιθυμία του Χάσι, αλλά και με επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Βλέποντας τις μεταγραφές που είχαν γίνει στα χαφ, θεωρούσε ότι δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και έτσι συμφώνησε να πάει δανεικός σε γνώριμα λημέρια, αυτά της Νέας Σμύρνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK