Αυτόν τον στόπερ ζήτησε ο Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι έβαλε... μπροστά τις γνωριμίες του στην Άντερλεχτ και ζήτησε βασικό στόπερ των Βέλγων, κάτι που αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

United's Jesse Lingard, left, vies for the ball with Anderlecht's Ivan Obradovic and Bram Nuytinck, right, during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Anderlecht and Manchester United at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, April 13, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Bram Nuytinck AP

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με εμπειρία και... ειδικό βάρος δεν αποτελεί αποκάλυψη, αφού είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά ονόματα που εξετάζονται από τους ερυθρόλευκους, όμως ένα μοιάζει να είναι ψηλά στη λίστα του Μπέσνικ Χάσι. Σε σημείο μάλιστα που έκανε ο ίδιος τις επαφές!

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Άντερλεχτ, Φαν Χόλσμπεκ, ο Κοσοβάρος προπονητής επικοινώνησε μαζί του και ρώτησε για τον 27χρονο στόπερ Μπραμ Νούιτινγκ.

Ο Ολλανδός άσος βρίσκεται στην Άντερλεχτ από το 2012 και την περσινή περίοδο μέτρησε 44 εμφανίσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ποια ήταν η απάντηση του Χόλσμπεκ;

"Δεν έχουμε πρόβλημα να τον παραχωρήσουμε, αρκεί αυτό να γίνει στη σωστή τιμή", τόνισε χαρακτηριστικά. Η αξία του Μπραμ Νούιτινγκ, βάσει transfermarkt, υπολογίζεται περίπου στα 2.000.000€, ποσό λογικό για τα ελληνικά δεδομένα.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

News 24/7

24MEDIA NETWORK