Αυτός είναι ο Γκαζαριάν που θέλει ο Ολυμπιακός

Σε μια ακόμη κίνηση-έκπληξη (μετά τους Πουλίδο και Κασάμι) προχωρά ο Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Αρμένιου, Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Αυτός είναι ο Γκαζαριάν που θέλει ο Ολυμπιακός

Ο 26χρονος διεθνής μέσος αναμένεται να αποτελέσει τον δεύτερο ποδοσφαιριστή (μετά τον Ελβετό άσο της Φούλαμ, Παϊτίμ Κασάμι) που θα κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας και εκπροσωπείται από τον «δαιμόνιο» μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, γνωστό μας από τις συνεργασίες του με τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Μπαλοτέλι, τον Βάις, αλλά και τον συμπατριώτη του Γκαζαριάν, Χένρικ Μικιταριάν, ο οποίος εδώ κι ένα χρόνο αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και κοστολογείται γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκαζαριάν είναι μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με το «10» στην πλάτη, παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, ως κρυφός κυνηγός και εξτρέμ, ενώ παρότι πολλές ιστοσελίδες τον παρουσιάζουν ως αριστεροπόδαρο, έχει «καλό» πόδι το δεξί και το αριστερό το χρησιμοποιεί ελάχιστα.

Είναι ποδοσφαιριστής με υψηλό δείκτη τεχνικής κατάρτισης, καλό διασκελισμό και ταχύτητα, διακρίνεται για την αίσθηση και την εκμετάλλευση του κενού χώρου, έχει ικανότητα στο σκοράρισμα, ενώ κύριο προσόν του είναι η οξυδέρκεια με ή χωρίς τη μπάλα στα πόδια. Βρίσκεται συνήθως σε επίκαιρη θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι έχει την ικανότητα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ερχόμενος από πίσω, με κινήσεις αντίστοιχες του Νταβίντ Φουστέρ.

Αυτός είναι ο Γκαζαριάν που θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Γκαζαριάν είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Αρμενίας και η έως τώρα καριέρα του δεν έχει να επιδείξει μεγάλες περγαμηνές, καθώς οι ομάδες που αγωνίστηκε δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές. Ξεκίνησε από την Πιούνικ του Ερεβάν, συνέχισε στη Μέταλουργκ του Ντόνετσκ, μετακόμισε για ένα χρόνο ως δανεικός στη Σαχτιόρ Καραγκαντί και επέστρεψε στη Μέταλουργκ απ’ όπου αναμένεται να ρίξει άγκυρα στον Πειραιά.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πατρίδας του και όσοι τον παρακολουθούν από κοντά με πρώτο τον μάνατζέρ του εκτιμούν πως έφτασε η ώρα για το μεγάλο άλμα σε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του στο υψηλότερο επίπεδο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Ολυμπιακός.

Παρότι δεξιοπόδαρος, παίζει συνήθως στην αριστερή πτέρυγα, καθώς του αρέσει να συγκλίνει και να πασάρει ή να απειλεί την αντίπαλη εστία. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» υπολογίζεται γύρω στις 900.000 ευρώ, ωστόσο, στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως μπορεί να αποδειχθεί και πολύ σύντομα, μάλιστα, σε φλέβα χρυσού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK