Αυτός είναι ο κόουτς που θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού

Περισσότεροι από 13.000 αναγνώστες του Contra.gr πήραν μέρος στη μεγάλη ψηφοφορία για τον κόουτς που θέλoυν να βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι επιλογές πολλές, όμως, ένας ξεχώρισε και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό. Δείτε ποιος είναι και ποιοι ακολούθησαν.

Αυτός είναι ο κόουτς που θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού

Το Contra.gr σας έδωσε τη δυνατότητα μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία να επιλέξετε τον κόουτς που θέλετε να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι επιλογές ήταν οι Ράζβαν Λουτσέσκου, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, Κριστόφ Γκαλτιέ, Κίκε Σετιέν, Τάκης Λεμονής, Τόμας Κρίστιανσεν, Φρανκ Ντε Μπουρ, Μίροσλαβ Τζούκιτς, Ρόγκερ Σμιντ ή κανείς από τους προαναφερθέντες.

Πάνω από 13.000 αναγνώστες πήραν μέρος στο POLL με το αποτέλεσμα να έχει "καθαρό" νικητή! Ο Τάκης Λεμονής ήταν αυτός που ξεχώρισε και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον επόμενο. Συγκεκριμένα ο 57χρονος κόουτς που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα, συγκέντρωσε το 31% των ψήφων, ενώ ακολούθησε ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο με 25%.

Όλοι οι υπόλοιποι πήραν μονοψήφια ποσοστό με τους Ράζβαν Λουτσέσκου και Ρόγκερ Σμιντ να συγκεντρώνουν 9%. Τελευταίοι στις προτιμήσεις του κόσμου αναδείχθηκαν ο Γάλλος Κριστόφ Γκαλτιέ της Σεντ Ετιέν και ο Ισπανός Κίκε Σετιέν της Λα Πάλμας...

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αυτός είναι ο κόουτς που θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού

Συμφωνείτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK