Αυτός είναι ο Νικολάου που έχει τρελάνει τον Μπέντο

Είναι μόλις 18 ετών, όμως έχει δυνατό κορμί, όρεξη για δουλειά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ετοιμάζεται να του δώσει ευκαιρίες στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Νικολάου που αποτελεί πλέον ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στου Ρέντη.

Αυτός είναι ο Νικολάου που έχει τρελάνει τον Μπέντο
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Νικολάου είναι έτοιμος για το ξεπέταγμά του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μετά την αποχώρηση του Σιόβα, ο 18χρονος αμυντικός (γεν. 13/8/1998) φαίνεται πως κερδίζει την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος μάλιστα είναι διατεθειμένος να του δώσει ευκαιρίες στο αρχικό σχήμα των "ερυθρόλευκων".

Ολυμπιακός από... κούνια καθώς βρίσκεται στην ομάδα από τα 8 του χρόνια. Παίζει στις ακαδημίες των "ερυθρόλευκων" από το 2007, ενώ είναι τρία χρόνια μέλος της ομάδας Νέων, όπου είναι εκ των αρχηγών. Μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι δέκα χρόνια μαζί στην Ακαδημία είναι οι πρώτοι 98ρηδες που υπεγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο Νικολάου που έχει τρελάνει τον Μπέντο
INTIME SPORTS

Με την Ακαδημία έχει κατακτήσει το ΠρωτάθλημαSuperLeagueK-17 του 2015 με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρογενίδη και το ΠρωτάθλημαSuperLeagueK-20 του 2015 (είχε συμμετοχές παράλληλα με την Κ-17) και του 2016 με προπονητή τον Βασίλη Βούζα. Όσο για την πρώτη ομάδα; Ήταν αποστολή στο παιχνίδι Κυπέλλου (2015-16) με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τουEuropaLeagueμε τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και τώρα είναι επίσης στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα. Να σημειωθεί επίσης ότι το καλοκαίρι του 2015 ο Μάρκο Σίλβα τον πήρε στην προετοιμασία.

Παλαιότερα έπαιζε αριστερό μπακ και τον έβαλε στόπερ ο Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Έχει παίξει στοYouthLeagueτηςUEFAτις σεζόν 2014-15 και 2015-16, ενώ έγινε επαγγελματίας στον Ολυμπιακό το 2015 και το 2016 επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2021.

Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό είναι ποιος άλλος; Ο Ζιοβάνι! Παράλληλα, ο παίκτης πρότυπο του είναι ο Αντρέα Μπαρζαλί της Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νικολάου: Διάδοχος του Σιόβα και νέος Μαρκάνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK