Αυτός είναι ο Νίλμαρ που θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιανός επιθετικός αποτελεί τον βασικό στόχο των "ερυθρολεύκων".

Αυτός είναι ο Νίλμαρ που θέλει ο Ολυμπιακός
2015 GETTY IMAGES

Τι τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί δεκάδες ονόματα παικτών υποψήφιων για μία θέση στην επίθεση του Ολυμπιακού. Το ρεπορτάζ, όμως, από την ομάδα του Πειραιά, λέει πως η διοίκηση της ομάδας έχει στρέψει όλες τις προσπάθειες της στην απόκτησή του Νίλμαρ.

Πάμε να δούμε ποιος είναι ο Βραζιλιάνος:

Ο Νίλμαρ είναι 32 ετών και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ιντερνασιονάλ. Το 2002 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μέσα σε δύο χρόνια, συμπλήρωσε 42 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, πετυχαίνοντας 16 γκολ.

Το 2004 η Ευρώπη και συγκεκριμένα η Λιόν, του χτύπησε την πόρτα. Στη Γαλλία δεν έκανε κάτι σπουδαίο και μετά από 2 γκολ σε 32 εμφανίσεις επέστρεψε στην πατρίδα του. Μετά από τέσσερα άκρως επιτυχημένα χρόνια σε Κορίνθιανς και Ιντερνασιονάλ (ξανά), επέστρεψε στην Ευρώπη, βάζοντας τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Το δεύτερο πέρασμα του από την Ευρώπη (26 γκολ σε 85 εμφανίσεις) ήταν καλύτερο από το πρώτο, αλλά όχι τόσο καλό ώστε να τον κρατήσει στη γηραιά ήπειρο. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στο Κατάρ και μετά από μια μικρή επιστροφή στη Βραζιλία φόρεσε τη φανέλα της Αλ Νασρ στα Αραβικά Εμιράτα.

Από το 2003 μέχρι το 2011 έχει φορέσει 24 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Δείτε μία γκολάρα που έχει βάλει στην Κορίνθιανς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από Νίλμαρ και Βάγκνερ Λοβ μέχρι Σαμάκ και Σόμπις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK