Cherchez la femme! Τι τρέχει με Αμπιντάλ

Μένει ή φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Ερίκ Αμπιντάλ; Την οριστική απάντηση θα τη γνωρίζουμε εντός του επόμενου μήνα, καθώς είναι γεγονός ότι ευθύς εξαρχής οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να τον κρατήσουν στο μεγάλο λιμάνι, όχι μέχρι τα μισά της σεζόν, αλλά μέχρι το τέλος της.

Cherchez la femme! Τι τρέχει με Αμπιντάλ

Από τότε που το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η τοποθέτηση των ανθρώπων του συλλόγου για όσους δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια δεν αφορούσε το τι είχε προηγηθεί, αλλά το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Έλεγαν χαρακτηριστικά ότι "ο Ερίκ είναι εδώ και κάνει προπόνηση", χωρίς, όμως, να στέκονται στο τι είχε μεσολαβήσει και οδηγήσει στο ξαφνικό του ταξίδι για την Ισπανία.

Cherchez la femme! Τι τρέχει με Αμπιντάλ

Οι πληροφορίες του Contra.gr που προέρχονται από γαλλικές πηγές και ανθρώπους οι οποίοι ανήκουν στο περιβάλλον του διάσημου άσου, αναφέρουν ότι το πρόβλημα που μπορεί τελικά να τον οδηγήσει πρόωρα εκτός ομάδας δεν αφορά τον ίδιο, όσο την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι η σύζυγός του είναι εκείνη που δεν περνούσε καλά στην Ελλάδα, κάτι φυσικά που ο Αμπιντάλ γνώριζε από την πρώτη στιγμή, αλλά ως καλός επαγγελματίας ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μην αφήσει εκτεθειμένο τον Ολυμπιακό πριν καν συμπληρωθεί το μισό της σεζόν…

Cherchez la femme! Τι τρέχει με Αμπιντάλ

Η κυρία Αμπιντάλ, ωστόσο, ήταν αμετάπειστη με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να πάρει τις κόρες τους και να αναχωρήσει με προορισμό τη Βαρκελώνη, όπου και επανεγκαταστάθηκαν μόνιμα. Αυτή η εξέλιξη κλόνισε τον Έρικ, ο οποίος αγαπάει το ποδόσφαιρο, είναι συνεπής επαγγελματίας, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπάει την οικογένειά του. Σε τελική ανάλυση, είναι χορτασμένος από χρήματα, διακρίσεις και τίτλους, ενώ μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι να περνάει καλά με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα αφορά το αν ο 35χρονος άσος επιμένει να έχει τάσεις φυγής ενόψει Γενάρη ή αν οι αρμόδιοι του συλλόγου καταφέρουν να τον κρατήσουν στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου. Αν επικρατήσει η πρώτη εκδοχή είναι βέβαιο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν όχι για έναν, αλλά –μάλλον- για δύο στόπερ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα. Αν πάλι ο Αμπιντάλ μείνει έως το καλοκαίρι και το κάνει με… όρεξη κι όχι με το ζόρι, αφού ούτως ή άλλως πλησιάζει η μέρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια του, τότε τα πράγματα για τον Ολυμπιακό θα είναι σαφώς καλύτερα…

Cherchez la femme! Τι τρέχει με Αμπιντάλ

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν ειπώθηκε μέχρι στιγμής το παραμικρό σχετικά με το δημοσίευμα της ισπανικής «Sport». Άπαντες, άλλωστε, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και φυσικά με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Αυτές είναι οι προτεραιότητες κι ό,τι είναι να γίνει τελικά με τον Αμπιντάλ θα το μάθουμε στη συνέχεια.

Ποια είναι η Χαγιέτ Κεμπίρ - Αμπιντάλ

Ποια είναι λοιπόν η κυρία Αμπιντάλ που πιέζει τον Γάλλο αμυντικό του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το Λιμάνι; Είναι γεννημένη στις 10 Μαΐου 1983 και έχει αλγερινή καταγωγή, ενώ μεγάλωσε στη Γαλλία.

Βγαίνει με τον Ερίκ Αμπιντάλ από το 2000, μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2007. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη Μελιάνα και την Καμέλια. Η Χαγιέτ ήταν στο παρελθόν πρωταθλήτρια γυμναστικής, ενώ έχει ασχοληθεί και με διαγωνισμούς ομορφιάς.

Cherchez la femme! Τι τρέχει με Αμπιντάλ

Ασπάζεται το Ισλάμ, ενώ και ο Αμπιντάλ ασπάστηκε την ίδια θρησκεία παρακινούμενος από την ίδια. Είναι πολύ καλή φίλη με την πρώην γυναίκα του Ντάνιελ Άλβες, Ντίνα Άλβες και τέλος έχει στο δάχτυλό της ένα τατουάζ με το όνομα του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη:

"Φεύγει ΑΜΕΣΑ από Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ"

Αμπιντάλ: "Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK