"Δεν είναι ικανοποιημένοι Μίλαν, Ρομπίνιο"

Η "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει ότι η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ρομπίνιο δεν ικανοποιεί ούτε τον ποδοσφαιριστή ούτε τη Μίλαν.

Robinho of AC Milan celebrates scoring the second goal during the UEFA Champions League round of 16 first leg against Arsenal FC
Robinho of AC Milan celebrates scoring the second goal during the UEFA Champions League round of 16 first leg against Arsenal FC AFP/GETTY IMAGES

Η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα, στην έντυπη μορφή της, περιλαμβάνει ρεπορτάζ για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του 31χρονου Βραζιλιάνου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, είχε αποκαλύψει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά και ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε την Τρίτη ότι αυτή αφορά δανεισμό για τη σεζόν 2014-2015 και προοπτική εξαγοράς στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την "Gazzetta", οι "ροσονέρι" δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον ποδοσφαιριστή και πρώην αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται υπό παραχώρηση έχει απορρίψει αρκετές προσφορές λόγω χαμηλών απολαβών.

Η περίπτωση Ρομπίνιο, πάντως, εξ αρχής λογιζόταν ως πολύ δύσκολη από τον Ολυμπιακό, αφού η Μίλαν ενδιαφέρεται πρωτίστως να τον παραχωρήσει έχοντας οικονομικά οφέλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK