"Δεν γυρίζει στην Τίγκρες ο Πουλίδο"

Το CAS δικαίωσε την Τίγκρες ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Άλαν Πουλίδο πρέπει να επιστρέψει στο Μεξικό σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του άσου του Ολυμπιακού, Χάιμε Καστίγιο.

"Δεν γυρίζει στην Τίγκρες ο Πουλίδο"
Άλαν Πουλίδο INTIME SPORTS

Τη Δευτέρα (7/9), το CAS δικαίωσε την Τίγκρες αναφορικά με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο. Η φιναλίστ του Copa Libertadores προσπαθεί να βγάλει χρήματα από τον άσο του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Μεξικανός δεν θα επηρεαστεί από την όλη κατάσταση σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του παίκτη, Χάιμε Καστίγιο.

"Ο Άλαν δεν έχει καμία υποχρέωση να γυρίσει στην Τίγκρες. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να επιστρέψουμε ούτε να δώσουμε κάποιο ποσό. Ο μόνος που μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση είναι ο Λεβαδειακός. Η FIFA έχει δώσει την άδεια για να παίζει ο Άλαν στον Ολυμπιακό.

Το CAS απλά κοιτάζει το πως να συμβιβάσει τα πράγματα. Ο Άλαν δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί να παίξει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λεβαδειακός θα είναι αυτός που θα λάβει ποινές από την FIFA και όχι ο Ολυμπιακός ή ο Άλαν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Το CAS δικαίωσε την Τίγκρες για Πουλίδο

Συγγνώμη και αποζημίωση για Πουλίδο θέλει η Τίγκρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK