Δεν κρατάει ούτε τη νέα σεζόντονΛεάλι η Γιουβέντους!

Αν και ο μάνατζέρ του διαδίδει ότι το καλοκαίρι το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Γιουβέντους, ήδη στο Τορίνο έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτασενάρια ότι η “Γηραιά Κυρία” δεν σκοπεύεινα κρατήσει τον Νικόλα Λεάλι. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Δεν κρατάει ούτε τη νέα σεζόντονΛεάλι η Γιουβέντους!

Ήταν μία πολύ περίεργη χρονιά για τον Νικόλα Λεάλι. Πού να το περίμενε όταν εμφανιζόταν στο β' στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο ως ο τερματοφύλακας που θα έβαζε δύσκολα στον Καπίνο, θα έφτανε στο σημείο να παίξει 27 φορές με τα ερυθρόλευκα και στο τέλος να αποχωρείσαν αποτυχημένος από το λιμάνι!

Η βραδιά της 16ης Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας τον έχει “στοιχειώσει”.Η Γιουβέντους που έχει τα δικαιώματά του, φέρεται να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Παρά τα όσα υποστήριζε ο μάνατζερ του Λεάλι ότι το πιθανότερο είναι να γυρίσει στο Τορίνο το ερχόμενο καλοκαίρι, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι ο 24χρονος γκολκίπερ δεν θα μείνει στη “Γηραιά Κυρία”.

Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Γιουβέντους είχε στείλει “κατασκόπους” αρκετές φορές στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει και δεν είχε μείνει και πολύ ευχαριστημένη. Θεωρεί ότι πρέπει να πάρει και άλλα παιχνίδια για να φτάσει στο επίπεδο να βρεθεί έστω ως τρίτος τερματοφύλακας των “μπιανκονέρι”. Ή τέλος πάντων, θεωρεί ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να φορέσει τα γάντια με το έμβλημα της Γιουβέντους έστω και στα προπονητικά διπλά!

Ο... μύθος στην Ιταλία λέει ότι η Γιουβέντους δενπερίμενε καν να φτάσουν τα παιχνίδια με την Μπεσίκτας για να διαμορφώσει εικόνα για τον Λεάλι. Την είχε διαμορφώσει πολύ νωρίτερα. Βέβαια, πολλά αλλάζουν εώς το καλοκαίρι, πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, όμως η αλήθεια είναι πώς στην παρούσα φάση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση με τον Λεάλι και την Γιουβέντους.

Ένας Λεάλι που -να θυμίσουμε-έχει “τελειώσει” ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό μετά από εκείνο το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης με την Μπεσίκτας. Το βράδυ της 16ης Μαρτίου “υπέγραψε” ο ίδιος ο Ιταλός το... τέλος τηςπαρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK