Δεν... Μπεν στην αποστολή

Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στο Αγρίνιο για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Δεν... Μπεν στην αποστολή

Ο Ολυμπιακός δίνει στην έδρα του Παναιτωλικού το τελευταίο παιχνίδι του μακριά από το "Γ.Καραϊσκάκης" για τον πρώτο γύρο και στόχος είναι το δεύτερο σερί διπλό που στη χειρότερη περίπτωση θα τον κρατήσει στο -1 από την κορυφή.

Οι επιλογές του Τάκη Λεμονή για την αποστολή είναι συγκεκριμένες, αφού ούτε τους τέσσερις "κομμένους" έχει στη διάθεσή του (Καπίνο Μίλιτς, Ζντίελαρ, Καρσελά) ούτε τον Βούκοβιτς ούτε τον Εμενίκε, που πάει από αγώνα σε αγώνα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ούτε όμως τον Μοχάμεντ Μπεν.

Ο επιθετικός των Πειραιωτών είχε συμπτώματα ίωσης και κρίθηκε πως δεν ήταν δυνατόν -για ιατρικούς λόγους- να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός Ανδρούτσος ήταν ακόμη ένας εξ αυτών που έμειναν εκτός, αφού προτιμήθηκαν άλλοι, ενώ ως τρίτος γκολκίπερ μπήκε στο λεωφορείο ο 19χρονος Αγγελόπουλος, μαζί με τους Προτό και Χουτεσιώτη.

Συνολικά η αποστολή αποτελείται από τους: Αγγελόπουλο, Μποτία, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρη, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK