Δεν πρόλαβαν Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, έξω κι ο Καμπιάσο

Εκτός αποστολής Ολυμπιακού έμειναν οι Τζίμι Ντουρμάζ, Εστεμπάν Καμπιάσο και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Δεν πρόλαβαν Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, έξω κι ο Καμπιάσο
INTIME SPORTS

Απουσίες παρουσιάζει η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε έντονο αερόβιο πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στου Ρέντη και δεν κατάφερε να εμφανιστεί ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Νταβίδ Φουστέρ έκαναν αερόβιο πρόγραμμα στην πισίνα, ωστόσο αμφότεροι δεν υπολογίζονταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα θεωρεί τον νεαρό αμυντικό μέσο ανέτοιμο μετά από τον τραυματισμό του και δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Μανιάτης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης προπονήθηκε συντηρητικά.

Όσο για το πρόγραμμα το βάρος έπεσε στις στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ), όπου δουλεύτηκε η αμυντική και η επιθετική λειτουργία της ομάδας. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν φάουλ και δούλεψαν το καλό πόδι τους με τείχος και τερματοφύλακα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK