"Δεν πωλείται ο Ρομπέρτο"

Καμία διάθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ρομπέρτο δεν έχουν στον Ολυμπιακό.

"Δεν πωλείται ο Ρομπέρτο"

Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί πιθανής μεταγραφής του Ισπανού γκολκίπερ, μετά και τις ατάκες του Μίτσελ στη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, από τους πρωταθλητές έλεγαν χαρακτηριστικά ότι " από αυτόν ξεκινάει η ομάδα και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του". Κάτι που φαντάζει λογικό από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μπήκε στη διαδικασία να τον αγοράσει έναντι υψηλού αντιτίμου από την Ατλέτικο έτσι ώστε να μονιμοποιηθεί κάτω από τα δοκάρια.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες διέψευσαν και δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στον γαλλικό Τύπο για τον Ουσμάν Σισοκό της Νιμ και τον Εμανουέλ Ριβιέρ της Μονακό. Αμφότεροι δεν ενδιαφέρον τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα ο Νορντίν Αμραμπάτ εξακολουθεί ν' απασχολεί, καθώς θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει με επιτυχία τις πτέρυγες της επίθεσης. Ουδείς μίλησε για προχωρημένες επαφές ή επικείμενη συμφωνία, ωστόσο ο Μαροκινός, με το κοινοτικό διαβατήριο, είναι μια περίπτωση που αρέσει.

Σχετικά τέλος με τον Άλαν Πουλίδο, στο Μεξικό αναφέρεται ότι ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για την περιοδεία στις ΗΠΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK