Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Ολυμπιακός - Ηρακλής

Το Contra.gr και ο Stoiximan.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα του Ολυμπιακός-Ηρακλής στο Καραϊσκάκη. Συμπληρώστε τη φόρμα και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Το Contra.gr και ο Stoiximan.gr, Μεγάλος Χορηγός των νταμπλούχων Ελλάδας, σου δίνει την ευκαιρία να βρεθεί στις εξέδρες και να παρακολουθήσεις από κοντά τον αγώνα.

Μπες στον διαγωνισμό για ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή και αφορά άτομα άνω των 18 ετών. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και θα ειδοποιηθούν από το Contra.gr.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα