"Διαπραγματεύσεις για Έμερι"

Ο Ουνάι Έμερι έχει θέσει ως προτεραιότητα να εργαστεί σε αγγλικό ή ιταλικό σύλλογο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το όνομά του έχει βγει από τη λίστα του Ολυμπιακού.

"Διαπραγματεύσεις για Έμερι"

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την προσπάθειά τους, θα κυνηγήσουν την περίπτωση του Βάσκου τεχνικού, αλλά παράλληλα βρίσκονται σε επαφές και με άλλους προπονητές, τόσο από την Ισπανία (Μίτσελ , Καπαρός, Μαρτίνεθ) όσο και από την Πορτογαλία (Ντομίνγκος).

Πιθανό τα προσεχή εικοσιτετράωρα να γίνει μια συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ή κάποιων συνεργατών του με τον ατζέντη των Ερνέστο Βαλβέρδε και Ουνάι Έμερι, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος βρέθηκε χθες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ενώ πέρασε και από τα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Las Provincias”, μάλιστα, ο Έμερι όχι απλά απασχολεί τους Πειραιώτες, αλλά πλησιάζει και στον πάγκο του Ολυμπιακού. «Το μέλλον του Έμερι είναι ολοένα και πιο κοντά στην Ελλάδα» τόνισαν οι Ισπανοί.

«Ο μάνατζερ του προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου και ήδη ενημέρωσε την ομάδα του Πειραιά πως την επόμενη εβδομάδα θα καθίσουν και θα διαπραγματευτούν», αναφέρεται στο δημοσίευμα, το οποίο στέκεται και στο ταξίδι των Βρέντζου και Κοβάσεβιτς την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία.

«Είχαν κάποιες επαφές στην προσπάθεια να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την πρόσληψη προπονητή. Πρώτη τους επιλογή είναι ο προπονητής της Βαλένθια, ενώ έδειξαν ενδιαφέρον για τους Λουίς Γκαρθία, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, Μίκαελ Λάουντρουπ και Χοακίν Καπαρός. Ο Κοβάσεβιτς επιμένει στον Έμερι, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Βαλβέρδε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK