Διαψεύδει για Σαβιόλα ο Ολυμπιακός

Κατηγορηματική διάψευση από τον Ολυμπιακό για τα βρετανικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σαβιόλα να έχει μείνει ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους και να διαπραγματεύεται την μεταγραφή του σε αγγλικούς συλλόγους. "Δεν έχει κανέναν ατζέντη Οτέρο ο παίκτης", τονίζουν οι ερυθρόλευκοι.

Διαψεύδει για Σαβιόλα ο Ολυμπιακός

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με την περίπτωση Σαβιόλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει μείνει ελεύθερος, τονίζοντας κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει ατζέντης με το όνομα Οτέρο, που να εκπροσωπεί τον Αργεντινό άσο.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Σαβιόλα, δεν έχει παρά να προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το "Sky Sports" η Σουόνσι και η ΚΠΡ είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αργεντινό, ενώ ο Κριστιάν Οτέρο που παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος του παίκτη, φέρεται να έχει δηλώσει: "Έχουμε συμφωνήσει για το συμβόλαιο του Χαβιέρ και πλέον είναι ελεύθερος και διαθέσιμος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Ανέκαθεν ήθελε να παίξει στην Αγγλία και αυτή η φιλοδοξία παραμένει. Εξετάζουμε διάφορες κρούσεις από εκεί".

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Διαψεύδει για Σαβιόλα ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK