Δικαιώθηκε και μένει Ολυμπιακό ο Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο δεν έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες αυτήν τη στιγμή και μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αρκεί να αποζημιωθούν οι Μεξικανοί, όπως αποφάσισε το CAS.

Δικαιώθηκε και μένει Ολυμπιακό ο Πουλίδο

Το CAS δικαίωσε τον Άλαν Πουλίδο με νέα απόφαση στη διαρκή διαμάχη του με τη μεξικανική Τίγκρες, όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ.

Η ιστοσελίδα "Medio Tempo" φέρνει στη δημοσιότητα το έγγραφο της απόφασης του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, το οποίο αφορά τη διαφωνία του παίκτη με την πρώην ομάδα του για εάν το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και κρίθηκε έγκυρο από προηγούμενη απόφαση του CAS έχει ισχύ μέχρι και σήμερα.

Η ανώτατη αθλητική δικαστική αρχή έκρινε ότι το συμβόλαιο δεν "δεσμεύει" πλέον τις δύο πλευρές και ως εκ τούτου η υπόθεση θα λάβει οριστικό τέλος όταν αποζημιωθεί ο σύλλογος για την απώλεια του παίκτη.

Η Τίγκρες είχε συμφωνήσει ήδη για την παραχώρησή του στην Τσίβας Γκουανταλαχάρα σε περίπτωση που ο παίκτης δεν ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα όπου αναδείχθηκε, ωστόσο αυτή η απόφαση ανατρέπει όλα τα σχέδια.

Ο παίκτης έχει δικαίωμα να μην γυρίσει στην Τίγκρες και να παραμείνει στον Ολυμπιακό και πλέον το "μπαλάκι" περνάει στη FIFA, η οποία θα κρίνει την αποζημίωση που πρέπει να καταβληθεί από τον Λεβαδειακό στην Τίγκρες για την επεισοδιακή μεταγραφή του διεθνή επιθετικού τον Ιανουάριο του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το CAS δικαίωσε την Τίγκρες για Πουλίδο

Συγγνώμη και αποζημίωση για Πουλίδο θέλει η Τίγκρες

"Δεν γυρίζει στην Τίγκρες ο Πουλίδο"

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ