Δικός του και ο Οφόε!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Βαντίς Οφόε όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Sport24 Radio.

Club Brugge  player Vadis Odjidja-Ofoe reacts during the Europa League group J soccer match against  FK Partizan Belgrade, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 22, 2009. (AP Photo/Yves Logghe)
Club Brugge player Vadis Odjidja-Ofoe reacts during the Europa League group J soccer match against FK Partizan Belgrade, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 22, 2009. (AP Photo/Yves Logghe) AP

Το φλερτ του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του. Στο τέλος που αρμόζει σε κάθε φλερτ, δηλαδή στη... μόνιμη σχέση.

Ο Βαντίς Οφόε συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό όπως μετέδωσε ο Διονύσης Βερβελές στον Sport24 Radio το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Βέλγος άσος, που συνεργάστηκε με τον Χάσι, στη Λέγκια, αποτελεί φυσικά επιλογή αλλά και...διακαή πόθο του προπονητή του Ολυμπιακού ο οποίος κρίνει ότι ο Οφόε θα ανεβάσει και άλλο επίπεδο την ομάδα του.

Λίγο αργότερα ήρθε και η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βάντις Οτζίτα-Οφόε.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Βέλγος μέσος επεσήμανε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο... πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!».

News 24/7

24MEDIA NETWORK