Διώχνουν Αφελάι, στέλνουν Μπεν Αρφά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Ιμπραΐμ Αφελάι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ενώ από την άλλη πλευρά ο Χατέμ Μπεν Αρφά δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους "ερυθρόλευκους".

Διώχνουν Αφελάι, στέλνουν Μπεν Αρφά

"Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπεν Αρφά", έχει ως τίτλο το άρθρο, ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως ο Χατέμ Μπεν Αρφά αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής στη Χαλ, ενώ έχει κόντρα και με τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Μπρους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα την περίπτωση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, θέλοντας να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Νιούκαστλ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολούθως, το κείμενο φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του Μπεν Αρφά, Μίκαελ Κουαζίν, μιλώντας για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: "Eίναι ενδιαφέρον ότι ενδιαφέρεται για εμάς το συγκεκριμένο κλαμπ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι θετικοί".

Παράλληλα, έντονη είναι η φημολογία όσον αφορά το μέλλον του Ιμπραϊμ Αφελάι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές διάστημα για τους "ερυθρόλευκους".

Λόγος είναι η δυσφορία που υπάρχει προς το πρόσωπο του Αφελάι, αφενός λόγω της παρουσίας του στην ομάδα, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και αφετέρου λόγω της συμπεριφοράς του.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Καλλονή, θέλοντας να του στείλει ένα μήνυμα.

Στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχει ζητηθεί κι η άποψη του εκπροσώπου του, Μίνο Ραϊολα, ο οποίος δηλώνει άγνοια περί του θέματος:

"Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει και έτσι δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα", ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμα:

Μπεν Αρφά: Μια "βόμβα" στα χέρια του Μαρινάκη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK