Δουλειά του Ουσίγιος μοιάζει να είναι ο Μουνιός

Η υπόθεση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού της Τζένοα, η οποία προέκυψε τις τελευταίες ώρες στα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ που εμπλέκουν Ολυμπιακό και Μάλαγα, μυρίζει από μακριά εμπλοκή του αθλητικού διευθυντή των πρωταθλητών.

Genoa's Ezequiel Munoz, left, vies for the ball with Napolis Gonzalo Higuain, during a Serie A soccer match between Genoa and Napoli, in Genoa's Luigi Ferraris Stadium, Italy, Sunday, Nov. 1, 2015. (AP Photo/Tano Pecoraro)
Genoa's Ezequiel Munoz, left, vies for the ball with Napolis Gonzalo Higuain, during a Serie A soccer match between Genoa and Napoli, in Genoa's Luigi Ferraris Stadium, Italy, Sunday, Nov. 1, 2015. (AP Photo/Tano Pecoraro) AP

Πολλά γράφονται και ακούγονται στην Ιταλία. Όταν όμως ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποφασίζει ν' αναφερθεί σε κάτι, αυτομάτως χτυπάει συναγερμός γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις πέφτει μέσα!

Τι ανέφερε λοιπόν ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ; Ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Εσέκιελ Μουνιός της Τζένοα και ότι μάλιστα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Συμπληρώνει δε ότι η ομάδα της Γένοβας δεν το συζητάει για δανεισμό και πως αν τον θέλει ο πρωταθλητής Ελλάδας, θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 2,5εκ. ευρώ.

Ποιος είναι ο Μουνιός; Ένας 27χρονος Αργεντινός στόπερ με ισπανικό διαβατήριο, ο οποίος την τελευταία επταετία βγάζει το ψωμί του στο Καμπιονάτο. Το καλοκαίρι του 2010 άφησε την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς για την Παλέρμο, στη Σικελία έπαιξε για μία πενταετία (142 συμμετοχές), τον Γενάρη του 2015 πήγε δανεικός στη Σαμπντόρια και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα στην Τζένοα, με την Παλέρμο να βάζει 4 εκ. ευρώ στα ταμεία της.

Το συγκεκριμένο όνομα καλό είναι να το κρατήσουμε, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει... ψωμάκι. Σαν να "μυρίζει" Ουσίγιος η όλη ιστορία. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και τον Ιούνιο του 2015, ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, αν και εφόσον πωληθεί ο Ρέτσος.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, ματιές προς τον Μουνιός φαίνεται πώς ρίχνει και ο Μίτσελ για λογαριασμό της Μάλαγα.

AP Photo/Tano Pecoraro

News 24/7

24MEDIA NETWORK