Έφτασε Ελλάδα ο Μάριν και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Ο 27χρονος διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός Μάρκο Μάριν ήρθε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την ένταξή του στον Ολυμπιακό.

Έφτασε Ελλάδα ο Μάριν και υπογράφει στον Ολυμπιακό
Μάριν-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο 27χρονος διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός Μάρκο Μάριν. Τον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τη 1 της Δευτέρας οι άνθρωποι των πρωταθλητών βοηθώντας τον στις πρώτες στιγμές του στην Αθήνα.

Μαζί τον καλωσόρισαν και 20-25 οπαδοί των "ερυθρόλευκων" που τον περίμεναν καρτερικά στην αίθουσα αφίξεων.

Ο Μάριν, ο οποίος έδειξε αιφνιδιασμένος από τη θερμή υποδοχή, ανέφερε στις λίγες δηλώσεις του: "Ξέρω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να μπω στις προπονήσεις. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της".

Έφτασε Ελλάδα ο Μάριν και υπογράφει στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατά το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, το πρωί της Δευτέρας (22/8) ο Γερμανός θα έχει συνάντηση στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ με τους ιθύνοντες του συλλόγου, θα περάσει στις 10:00 από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του.

Βέβαια ο Γερμανός άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για το δεύτερο ματς με την Αρούκα. Αν ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" προκριθούν, θα μπορούν να τον δηλώσουν για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.

Ο Μάριν έρχεται ως δανεικός για ένα χρόνο από την Τσέλσι, στην προσπάθεια που κάνουν οι πρωταθλητές για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η περίπτωσή του θυμίζει... αυτή του Αφελάι. Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του με του "μπλε" λήγει το καλοκαίρι του 2017, επομένως ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να τον κρατήσει χωρίς ν' απαιτούνται έξτρα χρήματα, εφόσον μείνει ικανοποιημένος. Με το δεδομένο ότι θα συμφωνεί και ο παίκτης και δεν θα αποδεχθεί κάποια άλλη πρόταση.

Έφτασε Ελλάδα ο Μάριν και υπογράφει στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι "ερυθρόλευκοι" έψαχναν καιρό τώρα για ποδοσφαιριστή που να παίζει στα άκρα της επίθεσης και μετά από εισήγηση του Πάουλο Μπέντο κατέληξαν στον 27χρονο Γερμανό.

Πρόκειται για μεσοεπιθετικό που έχει την ευχέρεια ν' αγωνίζεται τόσο στις πτέρυγες όσο και πίσω από τον κεντρικό φορ. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Γκλάντμπαχ, με την οποία έγινε επαγγελματίας προτού πωληθεί στη Βέρντερ Βρέμης και από εκεί στους Λονδρέζους το καλοκαίρι του 2012.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τράμπζονσπορ επιχείρησε να τον αγοράσει από τους "μπλε" προσφέροντας δύο εκατομμύρια ευρώ. Από την αγγλική ομάδα ζήτησαν τέσσερα εκατομμύρια, την οψιόν αγοράς δηλαδή, με αποτέλεσμα να μην προκύψει συμφωνία. Πέρυσι λάμβανε 1.600.000 ευρώ ετησίως και 10.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του.

Έφτασε Ελλάδα ο Μάριν και υπογράφει στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 24 παρουσίες, οι 18 ως βασικός. Σε μια ομάδα με τρεις διαφορετικούς προπονητές τον χρησιμοποιούσαν κυρίως ως επιτελικό και σε δεύτερο πλάνο ως εξτρέμ. Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ.

Τον χαρακτηρίζει η εξαιρετική επαφή με την μπάλα στα πόδια και η αλλαγή ταχύτητας είτε με ντρίμπλα είτε με ξεπέταγμα. Την περίπτωση του Μάριν ξεχώρισε απ' όλες ο Μπέντο και η επιθυμία του υλοποιήθηκε άμεσα. Όπως δηλαδή συνέβη με τον Πορτογάλο Αντρέ Μάρτινς. Μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν ως παίκτη που είχε στη λίστα του ο Γίργκλεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάρκο Μάριν: Ο "Γερμανός Μέσι", έτερον ήμισυ του Οζίλ που έχασε τη λάμψη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK