Έφτασε Ελλάδα ο Μήτρογλου

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Όλο το ρεπορτάζ.

Έφτασε Ελλάδα ο Μήτρογλου

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τα ξημερώματα της Κυριακής για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό όπου επιστρέφει από τη Φούλαμ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Την Κυριακή ο Έλληνας φορ θα έχει επαφές με τους "ερυθρόλευκους", θα βρεθεί στα γραφεία, θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Από τη συμφωνία κερδισμένες είναι όλες οι πλευρές. Η Φούλαμ που έκανε μια καλή συμφωνία ελπίζοντας ότι οι μετοχές του παίκτη θα ανέβουν ξανά, ο Ολυμπιακός που ενισχύει σημαντικά την επίθεσή του με έναν ποδοσφαιριστή της ποιότητας του Μήτρογλου και φυσικά ο ίδιος που επιστρέφει στην ομάδα που αγαπά, σε γνωστό περιβάλλον, έτοιμος να αποδείξει ότι παραμένει σε υψηλά στάνταρ.

Όπως γράφαμε και την Παρασκευή, ο 26χρονος στράικερ που τρέλανε πέρυσι όλη την Ευρώπη, είχε στείλει εδώ και καιρό μήνυμα στον Ολυμπιακό πως για να διευκολύνει την κατάσταση είναι διατεθειμένος να μειώσει κατά πολύ τις δικές του απολαβές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Κάτι που έγινε.

Αμέσως μετά την άφιξή του, ο Κώστας Μήτρογλου αναχώρησε για το σπίτι του χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Επιστρέφει ο Μήτρογλου

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1

Όλο το ρεπορτάζ από το Αγρίνιο

Σχόλιο Σταύρου Γεωργακόπουλου: Ένας Κασάμι δεν έφτανε

Στο "Ολίμπικο" ο Χολέμπας

Στη Ρόμα για 1 εκατομμύριο ευρώ ο Χολέμπας

Μήτρογλου: Επιστροφή στο σπίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK