Είδε τα προβλήματα ο Μπέντο

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το παιχνίδι του στη μεσαία γραμμή και ο Πάουλο Μπέντο αναγνώρισε ότι ο Ατρόμητος είχε στηθεί πολύ καλά στο γήπεδο.

Είδε τα προβλήματα ο Μπέντο

Δεν ενθουσιάστηκε από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ο Πάουλο Μπέντο, δίνοντας τα εύσημα στον Ατρόμητο για την απόδοσή του.

Ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε: " Η κάθε ομάδα προετοιμάζεται για τη στρατηγική της. Μέρος του αντιπάλου ήταν να μας πιέσει από τα άκρα. Το έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Πράγματι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αυτό, όμως, οφείλεται στη δύναμη του αντίπαλου.

Τρέξαμε παραπάνω γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα με την είσοδο του Πάρντο, αλλά και με δύο επιθετικούς.

Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος του Ατρόμητου, προκάλεσε πρόβλημα. Είχαμε δυσκολία να βρούμε κενά. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη κυρίως λόγω του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πράγματι μεγάλη δυσκολία, λόγω των ατομικών μαρκαρισμάτων στη μεσαία γραμμή.

Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα. Προηγείται το ματς με την Αστάνα και πρέπει να προκριθούμε. Μετά θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αλλά προέχει το ματς με την Αστάνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έγκλημα" από Στόιτσεφ και... τιμωρία από Ιντέγε
Σχολίασε τη διαιτησία χωρίς να σχολιάσει ο Κορακάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK