"Έκλεισε" και Σεμπά, έρχεται την Τρίτη

Μετά από τον Μανουέλ ντα Κόστα, έρχεται η σειρά του Σεμπά να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

"Έκλεισε" και Σεμπά, έρχεται την Τρίτη
Εστορίλ-Σεμπά-Ολυμπιακός

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βραζιλιάνος Σεμπά, αφού επήλθε οριστική συμφωνία με την Εστορίλ για την υπόθεσή του και αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα την Τρίτη για τις υπογραφές.

Ο 23χρονος επιθετικός αποτελούσε την εναλλακτική του Μάρκο Σίλβα στην περίπτωση Ερνάνι, για τον οποίο δεν βρέθηκε λύση με την Πόρτο.

Ο Σεμπαστιάο ντε Φρέιτας Κόουτο Ζούνιορ όπως είναι το πλήρες όνομά του θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των "ερυθρολεύκων" εντός της εβδομάδας μετά από αυτήν του κεντρικού αμυντικού Μανουέλ ντα Κόστα που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.

Το βιογραφικό του Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος άσος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στις ακαδημίες της Κρουζέιρο. Το 2010 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίστηκε συνολικά 10 φορές την τριετία 2010-13. Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός στην Νασιονάλ και στην Πόρτο. Στους "Δράκους" αγωνίστηκε κυρίως με τη δεύτερη ομάδα, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ σε 25 εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2013 μεταγράφηκε στην Εστορίλ, αποτελώντας βασικό κι αναπόσπαστο μέλος της βασικής ενδεκάδας. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με την πορτογαλική ομάδα στους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον Παναθηναϊκό. Συνολικά, σε 75 αγώνες πέτυχε 12 γκολ, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη

Για ιατρικές εξετάσεις ο Ντα Κόστα

Η "μαύρη" λίστα... τρενάρει άλλες τρεις μεταγραφές

News 24/7

24MEDIA NETWORK