Έκλεισε Ρομαό κι υποδέχεται Καρντόσο ο Ολυμπιακός

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους! "Κλεισμένος" ο Αλεξίς Ρομαό, έρχονται Μπρούνο Βιάνα, Όσκαρ Καρντόσο, φουλ για στόπερ οι "ερυθρόλευκοι". Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Contra.gr.

Έκλεισε Ρομαό κι υποδέχεται Καρντόσο ο Ολυμπιακός

Λίγες ώρες προτού ολοκληρωθεί η θερινή μεταγραφική περίοδος, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με μεταγραφικούς στόχους και ομάδες προκειμένου να κλείσουν όλες οι "τρύπες" σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση.

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΡΟΜΑΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΙΑΝΑ

Η υπόθεση του Αλεξίς Ρομαό είχε ευτυχή κατάληξη και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Τογκολέζου αμυντικού. Άλλωστε, απ' το πρωί το Contra.gr σας είχε ενημερώσει πως ο 32χρονος άσος βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τους "ερυθρόλευκους". Ο Ρομαό (1.82μ) έχει πολύ μεγάλη θητεία στη Ligue 1 και λέγεται ότι αποτελεί θερμή εισήγηση προς την τεχνική ηγεσία, του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά εδώ και χρόνια.

Με το σύλλογο της Μασσαλίας αγωνίστηκε συνολικά σε 106 παιχνίδια του πρωταθλήματος (4 γκολ). Πέρυσι έπαιξε σε 13 ματς βασικός κι άλλα 10 ως αλλαγή, πρόπερσι μέτρησε 32 συμμετοχές (τις 27 στην ενδεκάδα), ενώ την περίοδο 2013-2014 είχε 36 παρουσίες όλες στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Μπρούνο Βιάνα αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους", αποτελώντας εισήγηση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο. Ο Βιάνα προέρχεται από την ακαδημίες της Κρουζέιρο, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα πέρυσι και καθιερώθηκε στην αρχική ενδεκάδα από τον προπονητή των Πειραιωτών.

ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Παράλληλα, ο Γκονσάλο Πασιένσια θα καλύψει τη μία θέση στην επίθεση, καθώς ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Πόρτο για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 22χρονου φορ, που είχε μία αξιόλογη παρουσία στο Ολυμπιακό Τουρνουά με τη φανέλα της Πορτογαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του Πάουλο Μπέντο και του Μάρκο Σίλβα, ενώ ήδη έχει ακολουθήσει τους λογαριασμούς του Ολυμπιακού και του Αλεχάντρο Ντομίγκες στο instagram. Αυτό που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει είναι αν οι "ερυθρόλευκοι" θα διατηρήσουν οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον, η μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αφού γεφυρώθηκε το χάσμα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Τράμπζονσπορ σε ό,τι αφορά στο οικονομικό αντίτιμο της παραχώρησης του έμπειρου Παραγουανού φορ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο 33χρονος άσος να έρθει στην Αθήνα ακόμα και το βράδυ της Τρίτης (30/08) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ήδη, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στην Τουρκία που τον δείχνει να βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας με προορισμό -αρχικά- την Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, υπάρχει πτήση της Turkish Airlines απ' το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς το "Ελ. Βενιζέλος" με ώρα άφιξης 01:25 (ώρα Ελλάδας). Επίσης, υπάρχει ακόμη μία στις 08:30 το πρωί.

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ

Όταν ολοκληρωθούν θετικά όλες οι παραπάνω μεταγραφικές υποθέσεις, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θα στρέψουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Αυτός δεν πρόκειται να είναι ο Ρολάντο, παρότι τα γαλλικά ΜΜΕ τον θέλουν πολύ κοντά στους "ερυθρόλευκους". Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως ο 30χρονος αμυντικός δεν ταιριάζει στα πλάνα του Μπέντο, ενώ το γεγονός πως βρίσκεται σε καθοδική πορεία αποτελεί, δίχως αμφιβολία, ανασταλτικό παράγοντα.

Τέλος, οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναζητήσουν, έστω και την ύστατη ώρα, μία εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρομαό: Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!
"Ο Ολυμπιακός παίρνει Ρολάντο και δίνει Πάρντο, Ντα Κόστα"
Υπέγραψε ο Βέργος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η Τσίβας ανακοίνωσε τον Πουλίδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK